Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
turbojack

MIO 520 nu mai vede satelitii

Recommended Posts

Am un MIO 520 care m-a slujit cu credinta de 6 ani pe toate coclaurile.Dupa sloganul "culcat bine,sculat mort" , intr-o dimineata nu mai vroia sa se conecteze la sateliti.Anterior mai faea figuri, in sensul ca la startare ave o perioada chiar de cateva minute pana se conecta.De data asta o face 5% din timp , in rest nu poate determina pozitia.L-am demontat si culmea fara carcasa a functionat perfect.Asamblat , "a murit" din nou.Pe placa antenei am foarte putine puncte lipite , dar in prima instanta am sa le refac.Gasesc undev antena de schimb ?O antena externa ar putea fi o solutie , dar ar insemna un cablu in plus in masina.Gasesc un depanator/pasionat prin Cluj.Multumesc pentru orice sugestii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pune o poza Turbo cu antena. Am un c250 decedat plus cateva modele de alta natie.Daca se potriveste, trimit la cluj cu sora la facultate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maine dimineata cand ajung la "sapa" ma uit. 99% este la fel. Sau cel putin seamana ( mio c250 ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...