Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Bird

O problema cu un Sony....batran .

Recommended Posts

Va salut , Va rog , pe cei care cunosc aparatul / defectul , stiind cat de incomod este de umblat in el , sa-mi dati niste sfaturi in legatura cu un Sony trinitron KV-27C , care are un „carait ” pe sunet in momentul cand trece in mod stereo ( se aprind ledurile pentru canal A si B ) . Si asta nu pe toate programele . Nu-mi este lene sa sap in el , dar....un pic de ajutor nu ar strica .... Va multumesc mult !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut o asemenea problema si s-a remediat prin refacerea tuturor penelor de contact (am avut probleme la cuplele modulelor, FI, surse auxiliare, etc.).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut o asemenea problema si s-a remediat prin refacerea tuturor penelor de contact (am avut probleme la cuplele modulelor, FI, surse auxiliare, etc.).

Multumesc ! Vad ca sunt toate lipiturile refacute de altcineva . Daca nu ma descurc , ii pun la masa pinul de comutare dintr-o stare in alta , si-l las pe mono , unde „sta „ linistit .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...