iuliantv Posted February 5 Share Posted February 5 La 03.02.2023 la 15:45, nbn22 a spus: am comandat 4 buc La7848 nu lucreaza nici unul am doar o dunga orizontala pe ecran atat eu am comandat 5 buc mi.au mers 2 sau 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted February 5 Share Posted February 5 Nu mai comandaţi online integrate ce nu se mai fabrică de zeci de ani, veţi primi făcături.Puneţi la Bazar un anunţ sau căutaţi penet pe cineva care are aşa ceva rămas din timpul când erau la modă.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Acum 2 ore, validae a spus: Nu mai comandaţi online integrate ce nu se mai fabrică de zeci de ani, veţi primi făcături.Puneţi la Bazar un anunţ sau căutaţi penet pe cineva care are aşa ceva rămas din timpul când erau la modă.... eu unul am comandat acum multi ani cånd crt-ul era in vogå trebuia sa comanzi ca crapau pe capete,sperai sa fie si cat de cat bune,am luat unul de la un magazin local,a iesit fum instant din el,am mai dat si de vre.o 3-4 ori pretul unuia online, Edited February 5 by iuliantv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
validae Posted February 5 Share Posted February 5 Dacă atunci nu erai sigur ce iei, acum 90% iei o făcătură. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts