Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Va salut. Am o pb.cu un transformator de linii HR 6284, e pt.un TV NOKIA 6361 VT. e nou transformatorul dar ferita era fisurata pe doua locuri. Am inlocuit ferita cu alta, tv-ul merge dar am imagine doar pe 80 % adica cea de carte postala. Mentionez, tensiunile sunt normale . Am inlocuit la foarte multe tv-uri alb negru ferita dar nu am avut pb. dar la color nu am inlocuit.Multumesc.

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Am rez.problema, am sch.ferita cu una identica. Binenteles am sacrificat un traf.din dezmembrari dar bun. Am taiat bobina cu bonfaieru pe doua locuri am eliminat o parte din ea sa pot ajunge la imbinare, am fiert ferita, dupa care cu foarte mare greutate am reusit sa o dezlipesc fara sa o fisurez. Am montato in bobina noua si a functionat din prima tv-ul. Vroiam sa fac cunoscut acest simtom in caz ca cineva se mai confrunta cu aceasta pb. O zi buna. Caz rezolvat. :dans:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines