Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

perpetuum mobile monopole magnet motor ENERGIE GRATIS !!!!


Vizitator electronistbucuresti

Postări Recomandate

Vizitator electronistbucuresti

SALVATI ACESTE FILMULETE PT CA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU O SA DISPARA http-~~-//youtu.be/xR6Qait2JGY

http-~~-//youtu.be/qBMKZqNE7OE?t=1m12s

http-~~-//youtu.be/izvitxGgZiQ

 

Alta poveste :

ENERGIE ELECTRICA DIN MAGNETI DE HDD

 

Acest filmulet chiar pare foarte foarte real

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

altele care nu functioneaza prea bine din punctul meu de vedere

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Tot ce am invatat eu din rahaturile astea a fost o mare teapa,am studiat de mi-a venit rau asa zisul youtube care este ca o carte scrisa de oameni in coma alcoolica,cum spunea cineva intr-un post de al meu cu subiectul "energie gratis magnet motor" ca youtube-ul este pentru divertisment si doar atat, a avut mare dreptate,ca mai sunt unele chestii pe aici pe colo este altceva ,dar aceste trucuri cu energie gratis sunt ieftine rau,mai ieftine decat cele cu carti,pentru ca inafara de vant soare apa si ce o mai fi mai "fizic" asa nimic nu iti da energie gratis mai venise cineva cu o idee de perpetuum mobile nu dau ex cine ,"ca cu" o greutate mare care cade de la o anumita distanta de pamant transmite energie mecanica la un generator care la randul lui "isi face treaba",dar ia spus cineva ca ii trebuie un motor ca sa ridice acea greutate inapoi ,eeee asta ar consuma toata energia care a bagat-o prin cadere +frecarea componentelor,deci rezultatul este 0. Si mai sunt fazele cu fructele care produc electricitate si pot incarca telefonul sau io mai stiu ce pahare umplute cu apa si sare si bagi 2 fire, dupa care masori si ce crezi iti poate da si 2-3V in functie de cata sare pui :nebunrau: dar iti mai apare "undeva in colt" 0A :aplauze am invatat si eu de pe aici cate ceva .AAA si era sa uit de mosulica ala care l-a dat la PROTV ca a facut el un "perpetum mobilllll" din magneti permanenti si ca e o raritate si omu e savant,vreau sa vad ce mai da despre el si ce pretentii are sa vanda ideea cu milioane de dolari la rusi . insa eu am dubii mari cu Pila lui Karpen ..........http://stirileprotv.ro/stiri/10-romani- ... catii.html Multumesc (uneori vorbesc prostii si vreau sa le descarc si eu undeva).

post-57683-139829610216_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
"Prosti" (scuzati, nestiutori, dar ei nu stiu) da multi!! Nici macar nu am banuit ce conotati o sa prinda respectivul citat peste ani. Oare daca "cineva" ar uni toate aberatiile astea intr-unul singur (topic) s-or prinde si ei ca ca sint aerieni "rau"?
Nu-s prosti deloc cei ce fac filmuletele acestea, sint destepti ca pot amagi pe altii :d . Printru-un foxhole radio poti obtine citiva miliamperi acesta aici reuseste sa porneasca un motor cu o bobina "foarte mare"
:d
Link spre comentariu

..............Nu-s prosti deloc cei ce fac filmuletele acestea.............................

Nu de ei vorbeam......., personal cred ca toate "free energy" astea anul acesta au aparut, "in nici intr-un caz" nu au aparut cu decenii in urma altfel stiam deja de ei or i-o fi impuscat politia secreta a "free energiilor" deja pe toti si mai scapa cite unu` saracu` si cu mari sacrificii i-si "expune proiectul" pe youtube! :nas: asa ca sa aiba grija ce cititesc (pardon, vizualizeaza :rade: ) sa nu se treazasca in miez de noapta cu "aceia" la usa... Altfel de asemenea nu-mi explic de ce inca mai platesc curent si benzina, stie cineva? daca nu mai raspund ceva timp inseamna ca au venit....
Link spre comentariu
Vizitator electronistbucuresti

 

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=uxQ99R4gOWY&list=PLF66FEF0BB6815136&index=10

 

Da pamantul are o frecventa

un puls ridmic undeva la 14 Hz /secunda

acest impuls electromagnetic emis de pamant poate fi captat uitati si transformat in energie electrica

exemple :

 

 

Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

Autorul topicului e varza, dar a postat

Cu ceva modificari ar parea ideala pentru furtul de la stalpii de tensiune medie. Nu-i energie free, dar e o idee. La ce ajuta acordul pe 50Hz daca nu la asta?
Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări