Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina brandt model as3150cd


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

ca sa va faceti o idee lucrurile stau in felul urmator:combina nu mai citea cd-ul cineva a venit i-a luat montajul de pe platan(cititorul)a zis ca montajul cu pricina ar fi defect dar nu la mai adus ,a zis ca la pierdut acum combina nu mai merge nici pe radio nici pe caseta am masurat citeva tensiuni am 11,8 pe alimentare imi ajunge pe sursa de 5v totul este bine pina aici, problema este ca la tabloul frontal nu am tensiune deaici nu mai pot face nimic fara schema,am cautat pe net dar fara rezultat.

Link spre comentariu

Se pare că alimentările modulelor erau interconectate (eventual şi logica), scoţi unul şi ai pus combina pe butuci. S-ar putea adapta altă placă ptr cd, dacă cunoşti mecanica, sau un cd diferit cu totul, numai să nu fie controlat de un procesor de comenzi de pe panoul frontal. Asta e mult mai greu, fiind un cd cu schimbător şi platan. Pune o poză cu interiorul, schemă nu ai să găseşti, fiind un produs OEM.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări