Tavi Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 va invit aici pe toti care stricati alte posturi la rubrica depanare , ca sa criticati pe unii sau pe altii fara legatura cu subiectul , sa va exprimati nemultumirile fata de tot ce vreti voi - ca nu aveti bani si altii au , ca ala castiga si voi nu , ca ala vinde si voi nu , etc .. tot ce va roade toate criticile , urletele off-topic din alte posturi le voi sterge , este un forum tehinc si nu doresc topciuri facute varza de cate unii pe care ii mananca undeva ..... deci debitati aici tot ce vreti : Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Suntem pe un grup format din n.. membri,avand diferite cerinte ,ca:probleme tehnice , nelamuriri,explicatii ......etc . Raspunsurile corecte sau aproximative ,sunt date doar de doua persoane,dar si acelea cu preferinta . Ajutoarele sunt penrtu cei ce au problreme ,deci va rog nu mai faceti separatisme !! Daca cunoasteti fenomenul si nu -l ajutati pe celalalt , rezulta ca acest grup nu functioneaza. Stiu ca implicarea in depanare necesita: stres,timp,injuraturi,transpiratie,secrete sau trucuri ......etc. De aceea ,va rog sa colaborati cu totii !!!!!!! Cu stima si respect,Petre66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted July 26, 2006 Author Share Posted July 26, 2006 te rog sa precizezi care sunt acele persoane care dau raspunsuri preferentiale si cum ai ajuns la aceasta concluzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Din respect fata de ceilalti,nu am sa dau nume. Cu privire ,la cea dea_II- a intrebare,raspunsurile primite sunt graitoare. Cu stima si respect,Petre66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 sub aparenta politete pe care o arati , faptul ca aduci acuze fara sa precizezi nimic este o lipsa totala de respect dar de obicei ceea ce postezi tu este apa de ploaie, folosesti multe cuvinte fara sa spui nimic ceri de la ceilalti mebrii sa colaboreze dar tu nu oferi nimic , nici macar raspunsuri cand esti intrebat cevatocmai am vazut ca esti din Brasov si banuiala mea ca esti domnul Augustin Damian sau Augustin Petre cum iti spuneai pe grupul depanatorul s-a adeverit , deci scuze ca am intrat in polemica , daca stiam sigur nu imi pierdeam timpul sa-ti raspund Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 "adevarul ,e cea mai buna mincina ",iar cad spui lucrurilor pe nume deranjezi ??! Comentariile au fost in limita bunului simt si lasa loc de "buna ziua" Cu stima ,Petre66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostel Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Numai faptu ca administezi aceasta "rubrica" inseamna foarte mult.eu iti multumesc ca mai ajutat foarte mult.nu prea cred in polemici.Polemicile inseamna timp si timpul inseamna bani.TARA dai inainte Link to comment Share on other sites More sharing options...
electro-dan Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Nu-mi place poza din avatarul d-lui Petre66 . Si-o v-a schimba cu alta mai putin "comica" ? Cu toate acestea, am un mare respect pentru dansul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
electro-dan Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Multumesc d-lui Petre pentru alegerea facuta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulu07 Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Multumesc d-lui Petre pentru alegerea facuta .1-apropo de fostul avatar a lu domn petre66, cred ca e stropitoare ..... si trebui ceva timp sa redevina "util" :smt061 2-domn petre66 tinte si mata de cuvant cand promiti ceva :axe: (fara motive puerile)3-remarca "a la DINU" e corecta :supz: . nu uita filozofii sunt o minoritate infima, urmeaza o minoritate medie si apoi majoritate care face parte din clasa muncitoare. :partyman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PETRE66 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Multumesc d-lui Petre pentru alegerea facuta .1-apropo de fostul avatar a lu domn petre66, cred ca e stropitoare ..... si trebui ceva timp sa redevina "util" :smt061 2-domn petre66 tinte si mata de cuvant cand promiti ceva :axe: (fara motive puerile)3-remarca "a la DINU" e corecta :supz: . nu uita filozofii sunt o minoritate infima, urmeaza o minoritate medie si apoi majoritate care face parte din clasa muncitoare. :partyman: mai sa fie .........!!!!!!!! .......si eu "te iubesc" !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulu07 Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 pt.MIRCEA626nu n-teleg, care-i problema?eu in zece ani, 2 am lucrat in atelier avand deasupra un sef si colegi de atelier. de opt ani sunt INDEPEDENT si defectele le-am descoperit singur fara acumulari de idei sau sfaturi, "furaciuni" de la veterani. conteaza cand lucrezi in colectiv, colaborarile ajuta la dezvoltare, o vizualizare mai vasta de aparate. crezi ca daca eram expert "deasupra tuturor" i-mi pierdeam timpu sa cer sfaturi de la altii?oare "mata" nu ai nevoie de colaborari?crezi ca esti "stapan" pe toate?o-i avea "mata" mai mult experienta, dar fi sigur ca sunt defecte pe care nu le cunosti pe care altii mai "mici" le-au petrecut, iar la urmatorul aparat il rezolva in cateva minute pe cand "mata" o sa sapi ore sau zile si "mici" pagube pt. c.i. cumparate de "proba".daca nu ai rabdare sau nu agreezi un anumit gen de oameni nu-i musai sa-i raspunzi............. cred ca te-ai inobilat cu statutul de MAISTRU si consideri ca porti alt tip de stofa, ceia ce i-ti schimba(poate) comportamentul. :partyman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea626 Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 OK imi cer scuze.eram cam nervos .. :axe: oricum nu inteleg de ce te adresezi cu "mata" ,pentru ca nu-s chiar asa bosorog(26).nu ma cred in nici un caz MAISTRU si nici vorba sa fiu stapin pe toate.deci crezi gresit si nu stiu de ce ai tras tu concluzia asta.toate bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulu07 Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 OK imi cer scuze.eram cam nervos .. :axe: oricum nu inteleg de ce te adresezi cu "mata" ,pentru ca nu-s chiar asa bosorog(26).nu ma cred in nici un caz MAISTRU si nici vorba sa fiu stapin pe toate.deci crezi gresit si nu stiu de ce ai tras tu concluzia asta.toate bunedupa cum observ MATA e pus in ghilimele, poti sa tragi singur concluzia. adevaru e ca pe net nu cred ca tine cineva cont de varsta, dar folosesc astfel de epitete cand sunt frustat sau pt. a iesi putin din sfera normalului (nu vreau sa ne purtam ca niste oi). astfel de discutii devin mai interesante decat cele banale. in rest.......... :partyman: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.