Guest letcanu valerica Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 in urma unor desc. atmosferice nu mai "vede" telecomanda , functiile Vol. si Pr. de pe panou sant inversate am pus o memorie cu dump de la sasiul CP -185 , merge telecomanda , se progameaza dar are dim . verticala redusa are : mP DW 195B - DE2 smd jungle STV 2238 D smd sursa hbrid DPM - 001 ma intereseaza un DUMP ptr. sasiul CP - 005 si modul de intrare in service mod adresa mea : [email protected] Multam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea626 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 pt meniu servis ;cu sharpness la minim,pe program 91 se tasteaza repede rosu,verde,meniu.eventual incerci de mai multe ori daca nu merge de prima data Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest letcanu valerica Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 am primit dump-ul si dupa amiaza il probez ( sant la serviciu )mai am o rugaminte dl. Mircea 626 : un dump si un service mod ptr. ORION T 2190 MTX cu mP : 47 C 834 N ( LK 5140 M2A ) si jungle : LA 7685 J Multam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 dump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest letcanu valerica Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Daewoo - rezolvat geometria din service : multam dl. MirceaOrion - dl. TARA , multam ptr. dump Sambata voi anunta daca l-am rezolvat ( funct. OK din panou dar nu vede nici telec. originala nici pe cea comandata la bb rom , receptorul IR e bun ) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 daca nu reusesti incearca cu o universala mai tare , poate totusi nu ai nimerit exact ce trebuie apropo de daewoo, iti trimisesm documentatie si dump pe mail, nu ai primit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest letcanu valerica Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Scuze !!!!!Nu verificasem mail-ul. Daewoo l-am rezolvat cu ce am primit de la mircea626TARA multam ptr. tot si sant de acord cu modul de a solicita documentatiaCu telec.de la bb rom nu am avut niciodata probl , pe cea de orion nu scrie nimic , dar m-au asigurat ca e ptr modelul T 2190 TXT ; am retinut si ideea cu universalaPana sambata fac probe . Salutare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest letcanu valerica Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Telec. ptr ORION de la b.b.rom nu are codul potrivit. Am returnat-o.Am dat TV-ul cu o P 570Y care acopera 90% din comenzi ( mai putin teletextul , pe care nu-l folosea ), ptr. ca nu mai avea rabdare !!! Topicul se pate inchide . Multam tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.