Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMD a cumparat ATI

dalu

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Hmmm.Ideea era ca singur AMD se cam ducea la vale si au zis ei ca prin cumpararea ATI o sa ramana in competitie. Acum se pune problema daca nu a fost cam mare imbucatura. :drinkers:

ce te face sa crezi ca amd se ducea la vale?

Hmmm.Ideea era ca singur AMD se cam ducea la vale si au zis ei ca prin cumpararea ATI o sa ramana in competitie. Acum se pune problema daca nu a fost cam mare imbucatura. :drinkers:

ce te face sa crezi ca amd se ducea la vale?
..............VINE CONROE !!!! :drinkers: :partyman:

nu cred ca o sa se duca la vale cu totul amd-ul.... pentru ca nici intel nu s-a dus la vale cand a aparut amd64... cei care sunt adepti amd nu o sa treaca asa usor pe intel...

• 2 weeks later...

nu cred ca o sa se duca la vale cu totul amd-ul.... pentru ca nici intel nu s-a dus la vale cand a aparut amd64... cei care sunt adepti amd nu o sa treaca asa usor pe intel...

..........ba eu unul o sa trec pe CONROE :supz: :king: :salute:

La performanta pe care un procesor mid-range actual o ofera, achizitia unuia de top mi se pare o investitie inutila. Diferenta de bani ar fi mult mai bine folosita pentru ceva RAM suplimentar, o placa de baza mai buna, un monitor mai bun (cea mai importanta componenta a unui sistem, impreuna cu placa de baza) etc.

La performanta pe care un procesor mid-range actual o ofera, achizitia unuia de top mi se pare o investitie inutila. Diferenta de bani ar fi mult mai bine folosita pentru ceva RAM suplimentar, o placa de baza mai buna, un monitor mai bun (cea mai importanta componenta a unui sistem, impreuna cu placa de baza) etc.

In seria Conroe, o sa fie tipuri pentru toate buzunarele. Si ca performanta si ca pret. :supz: :supz:PS.... si cand te gandesti ce fan AMD eram............. :hiding:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines