Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema ad-memo01

Guest

Recommended Posts

am acest port achizitionat de la adelaida si nu reusesc sa lucrez cu el.am facut setarile care sunt expuse pe prospect(folosesc ponyprog2000) insa i-mi da erori. am o nelamurire cu proba care o fac dupa setari (rubrica:interface board setup) care intodeauna i-mi da "test failed". testul e valabil pt. interfata sau setari ponyprog?.....................

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mircea626

4

• daniel_ac

2

• pavcostel

1

Top Posters In This Topic

pe ce port folosesti interfata?daca il folosesti pe serial bifezi com 1 sau 2 si SI prog.fara sa bifezi altceva.bineinteles ca tre sa ai interfata conectata :yawinkle:

pe ce port folosesti interfata?daca il folosesti pe serial bifezi com 1 sau 2 si SI prog.fara sa bifezi altceva.bineinteles ca tre sa ai interfata conectata :yawinkle:

am incercat intocmai, am facut setarile dupa pozele de la adelaida si i-mi da eroare la test(la toate setarile posibile).

Aceeasi problema am intilnit-o si eu la pony-prog.Cand dadeam testul din program totdeauna era failed asa ca am facut abstractie de test si am scris ceva in bufer (la recomandareacelor de pe forumuri)si am incarcat subiectul dupa aceea l-am citit si am gasit ceea ce scrisesem eu.Dar nu poti folosi si ic-progul?Mie mi se pare mai usor de utilizat.

Aceeasi problema am intilnit-o si eu la pony-prog.Cand dadeam testul din program totdeauna era failed asa ca am facut abstractie de test si am scris ceva in bufer (la recomandareacelor de pe forumuri)si am incarcat subiectul dupa aceea l-am citit si am gasit ceea ce scrisesem eu.Dar nu poti folosi si ic-progul?Mie mi se pare mai usor de utilizat.

si functioneaza?

Nu exclude cablu precum spune pavcostel, intradevar mie mi-a mers si cu pony-prog si cu ic-prog dupa ce gasisem beleaua,dar la pony-prog nu am mai dat testul lui(al softului) si dupa ce am scris in pony-prog si incarcat in memorie l-am testat si cu ic-prog si am gasit informatia scrisa de mine, am scris numai o linie pentru test.