XAN77 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Vreau sa deprind aceasta indeletnicire in scopuri casnice (o poarta, bolta vita de vie, un gard etc). Apreciez ca voi avea nevoie de mai mutle ori de un sudor in urmatorii ani si prefer sa ma transform eu intr-unul. Sunt constient ca voi strica multe fiare si voi plati multi kw si binenteles nu voi face din primu proiect poarta pietonala de la curte. Tinta e sa pot suda decent, adica fara multi nervi, cu 2,5 in regim ocazional.Am pentru aceasta treaba 700 de lei, ce nu pot fi suplimentati, cu care am vazut ca ma incadrez la urmatoarele invertoare (chinezarii banuiesc):*care se lauda ca au curenti mai mari-Stern WM-180INV-Proweld MMA-140 PI-Swiss Profisonal MMA 160 (de pe sait de anunturi)-eDON MMA 200 cu mosfeti (de pe sait de anunturi)-Straus 160A (de pe sait de anunturi)*care au 80A maxim si aia la regimuri de functionare scurte 15% etc-enihel BT-IW 100-telwin force 125Poate cunoscatorii imi pot da un sfat si functie de posibilitatea repararii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gauss Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ia-ti un Telwin ... nu e stralucit , dar e peste chinezariii ... acelea pot fi mai performante , dar sint nesigure si reparatia daca nu cu probleme , macar costisitoare ... majoritatea au 12 mosfeturi etc . Telwin-ul e docil si reparatiile banale si ieftine , eventual cauta un second mai performant decit modelul postat , pe criza asta trebuie sa gasesti cite ceva , multi posesori nu mai lucreaza , si le vind ... sigur vei primi si alte sfaturi , pune-le cap la cap si ajungi la o concluzie ... posteaza modelul la care te-ai hotarit , si ne dam cu parerea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAN77 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 era perfect unu mai bun sh da sti cum e, cand ai nevoie atunci nu gasesti. Imi place modelul de la Proweld, dar nu stiu ce parere are lumea despre ele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gauss Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Trebuie vazut ce e inauntru ... multe sint placi de la 2-3 fabricanti , impachetate si botezate in fel si chip ... Italia sta bine , cred ca am vazut peste 30 de modele de placi si sasiuri ... m-as feri de chinezarii , n-am nimic cu ele , dar unele sint ciudate rau ... si mai ales sint contra celor gen Awelco - parere personala ... 700 RON e cam putin pentru ceva nou si cit de cit fiabil . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em2006 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 v. pm_________________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAN77 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 ma tenteaza stern-ul, are cineva de pe forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ai incredere in ce spune @em2006!Grig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
philipo4you Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Dupa parerea mea ...-Proweld MMA-140 PIsau-telwin force 125Asta pentru utilizari pe linga casa.Proweld are timp de utilizare mai bun iar Telwin este destul de bine facut.Ambele se pot depana ....in caz ca va fi nevoie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAN77 Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Pana la urma am luat Stern, modelul WM-200INVL. Inca nu am facut probe. http://stern-austria.ro/product--invert ... 13158.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
philipo4you Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Pune o poza cu tabelul inscriptionat pe aparat, daca-i posibil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAN77 Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 poza ceruta http://i47.tinypic.com/29ycy1.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Lasa poza aia !O sudura, impresii , ceva.Chiar daca arata rau sudura nu`i bai, e prima!Ia manual de sudura si pe el!Grig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
molioa Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 sa ai noroc de el...dar asta nu era recomandat sa-l iei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
philipo4you Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 poza ceruta http://i47.tinypic.com/29ycy1.jpgDupa date ai putea sa sudezi fara prebleme cu electrozi de 3,2 mm si ai putea sa folosesti ocazional si pentru scurt timp chiar de 5 mm.Asta daca datele sunt corecte....Asa ca, pentru o utilizare ocazionala, in regim hobby/semiprofesional pare o alegere buna.Celelalte aparate, de care iti spuneam, pot suda si in regim WIG.Si cu asta ar fi posibila, teoretic, sudura wig cu brener cu robinet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickrvl Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 poza ceruta http://i47.tinypic.com/29ycy1.jpg..................................Celelalte aparate, de care iti spuneam, pot suda si in regim WIG.Si cu asta ar fi posibila, teoretic, sudura wig cu brener cu robinet.Orice sursa de sudura in curent continuu pentru electrozi inveliti poate suda Wig/Tig cu amorsare prin scaparare..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts