Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Sony fara sunet pe anumite programe.


Postări Recomandate

Salut. De curand am intrat in posesia unui TV Sony model ( kv-m14e ). La persoana la care a fost mergea sunetul pe toate programele eu sunt la alta firma de CATV si la mine din toate programele merg doar 6 cu sunet restul se vad perfect dar nu se aud. Am cautat in meniu sa vad daca exista cele 2 benzi ,BG/DK din pacate TV este mai vechi si nu are asa ceva.Intrebarea mea este cum se trage un TV in banda ?ce trebuie facut si unde anume trebuie umblat as dorii niste detalii mai explicite si mai pe lard detaliat. Multumesc mult .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cum se face asta mai exact ? mi-ar trebuii niste pasi sa nu gresesc depanatori am la 80KM de mine si deasta incerc sa il pot rezolva eu acasa am si eu un minim de cunostinte dar daca imi este explicat mai amanuntit cred ca il pot rezolva. Va rog sa imi detaliati putin si daca puteti sa ma ajutati eventual si cu o schema. multumesc.

Link spre comentariu

Salut din nou. Am rezolvat problema cu TV. Am montat acel modul insa nu am schimbat si Fus-ul TV este mono. asa e din fabrica, deci am pus modulul l-am lipit pe masa un fir am luat o alimentare de 10V iar celelalt fir pus pe filtru... initial asa cu acel modul aveam sunet+ bazait pe toate programele chiar daca ajustam in stanga in dreapta de acea bobina. A trebuit sa umblu si in modulul original de pe placa TV cu mici ajustari din ambele module am reusit sa obtin un sunet perfect. Va multumesc mult. Numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări