Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
emil db

Probleme deschidere Windows XP

Recommended Posts

La deschiderea PC-ului dupa ce se lanseaza Windowsul i-mi apare urmatoare atentionare:-Windows nu a gasit c:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\APPIC~1\kb958690\kb958690.exe .Daca ii dau ok i-mi spune ca nu se poate incarca sau executa .Va rog daca poate sa-mi spuna cineva ce s-a intamplat ? Nu sunt cunascator in domeniu dar ce va pot spune este ca acum cateva zile s-a blocat pe net , i-am dat Ctrl-alt-delete dupa care i-mi aparea un mesaj la lansarea net-ului care a disparut(nu l-am retinut) .Aseara BITDEFENDERUL mi-a blocat o pagina atentinand ca este un virus .Oare de la virus sa fie?Deocamdata alte probleme nu mai mi-au aparut .Multumesc !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te-ai pricopsit cu-n virus !

 

Descarci http://download.bleepingcomputer.com/sU ... fector.exe pe desktop Flash Disinfector, opresti toate programele, apoi al rulezi, iar la fiecare intrebare a acestui program, confirma cu Yes.

Asteapta pana scanarea s-a terminat, iti apare un notepad cu rezultatul scanarii, este posibil sa ceara restart, ai dai, apoi ai scapat de virusi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posibil sa fi fost corupt de un virus acel fisier.Incearca sa recuperezi fisierul cu ajutorul unui CD de Windows bootabil cu optiunea Recovery. Eu am Bitdefender cu licenta de ani de zile si nu mi-a facut probleme, dar depinde si de setarile care i le dai.Da-i regulat scanari profunde si ai grija prin ce site-uri navighezi, niciun antivirus nu e perfect, tebuie sa fii precaut, internetul colcaie de porcarii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut, eu te sfatuiesc sa reinstalezi windowsul din nou si sigur ai scapat de probleme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Detin CD-ul cu Windowsul original .Va rog dati-mi mai multe amanunte in ceea ce priveste acestRecovery.Cum se face ? Se inchide BITDEFENDERUL ? Am mai spus sunt novice in domeniu .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se inchid toate aplicatiile, se introduce cd-ul in unitate, se da restart unitatii, avand setarea din BIOS sa booteze de pe CD. In loc de instalare se alege optiunea de recuperare folosind discul original XP. Vezi ca pe CD exista manualul de instalare al Windows, pas cu pas, precum si optiunile de recuperare sau upgrade. Poti sa-l imprimi si apoi sa urmezi indicatiile de acolo, daca te descurci in engleza.Daca nu, poti da copy/paste textului in pagina de traducere a Google.Citind instructiunile de pe cd am invatat si eu sa instalez Windows de la zero.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va multumesc pt indicatii .Am dat antivirusului sa faca o scanare completa si nu mi-a gasit nimic .Ma gandesc sa nu s-o fi intamplat alteceva .Credeti ca este neaparat nevoie de acest Recovery? Nu-mi face nici o problema cu exceptia aparitiei la inceput ceea ce am scris mai sus.Acum spune ca nu se poate incarca sau executa c:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\APPIC~1\kb958690.exe specificat in registry .Fisierul trebuie sa se afle pe computer sau se elimina referinta catre ele in registry. Am scris exact cum i-mi apare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu te deranjeaza avertizarea aceea, lasa-l asa.Problema e ca unii virusi corup prin modificare unele fisiere si antivirusul e nevoit sa le stearga definitiv.Cand Windows are nevoie de acele fisiere va da eroare din nou.Eu zic sa faci un back-up la fisierele importante din partitia de Boot (C:) si sa incerci recuperarea cu CD-ul Windows.Inainte de asta citeste sau imprima instructiunile de baza de instalare/recuperare de pe cd.E un exercitiu util. Consider ca orice utilizator de PC ar trebui sa stie sa-si instaleze si sa intretina sistemul de operare.E ca si condusul masinii, odata invatat, nu-l mai uiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

in momentul in care te apuci sa instalezi xp-ul esti deja expus riscului, daca ai mufa de net conectata, firewallul se istaleaza printre ultimele in xp, reinstaleaza xp-ul neconectat la net si totul o sa mearga ca uns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La cum arata executabilul cu pricina pare un update de windows. E posibil sa fii fost initiat un update de windows care s-a terminat brusc si neasteptat astfel ca nu s-a realizat pana la capat. Daca nu te deranjeaza in rest mergi in Run scrie msconfic si vezi ca sigur il gasesti la startup. Il debifezi si ai scapat de problema. In plus poti sterge manual urmand calea ce iti apare la bootare.Spor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.