q_acdc Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Te rog frumos sa ma ajuti pt o schema (Sansui 5900z amplituner) deoarece are o valoare sentimentala pt mine.Ma intereseaza schema corector si etajul final.Cu stima Iulian. Ps:Daca ai nevoie de un procesor,o memorie,un traf linii,etc, pt tv vechi .(daca am te pot ajuta).mes [email protected] Multumesc pt intentie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 imi pare rau, nu am gasit doar sansui 1000 care era pe lampi la vremea aia si apoi direct sansui 7070 asemenea schme apar pe net foarte greiu , numai daca cineva a avut si a scanat , pe vremea aia nu circulau in format electronic ... e chestie de noroc sa gasesti scheme vechi de hi-fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blind Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Daca te ajuta cu ceva, uite aici poti gasi schema respectiva http://schematy.elektroda.net/lista.html Insa: - pagina e in poloneza - pentru a face download iti trebuie un anumit credit, pe care il faci uploadand scheme pe care astia nu le au. Asta nu e greu, pentru ca au destule scheme lipsa. Mai greu e sa te descurci pe pagina respectiva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
q_acdc Posted July 26, 2006 Author Share Posted July 26, 2006 Va multumesc frumos!!!( in ordine cronologica).Am gasit schema ,dar mai greu cu upload,deoarece sunt inca la inceput cu operarea calculatorului dar voi incerca sa nu ma dau batut .Cu stima Iulian.(pt Tara si Blind) Toate lucrurile sunt simple daca le cunosti!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.