Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor!!Probleme eagle...


minimals
 Share

Recommended Posts

Am de facut un proiect,fiind incepator imi da cam multe batai de cap.Insa,incet incet am rezolvat dar m-am inecat la mal cum se spune.Am incercat sa proiectez un pcb in eagle ce urmeaza sa il imprim insa imi da ceva erori desi pare corect...cine ar fi dispus va rog frumos sa ma ajute sa corectez schema facuta in eagle de mine si proiectez pcb ul corect pentru a iesi bine proiectu. :jytuiyuSchema originala!!GeigerCounter_SCH_v1.0.pdf Ce a facuta de mine....[attachment=0]geiger.rar[/attachment]

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ai VCC-ul de la microcontroler in "aer", adica neconectat la bara de +. erorile de la pinii afisajului le dai "Approve" sau conectezi cei 4 pini la masa. La orice conexiune a mai mult de doua fire trebuie sa pui punct de jonctiune altfel ai Warning-uri.Schema aia arata ca naiba, ai facut exces de jonctiuni acolo unde nu era cazul si ai inghesuit piesele.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest AndreiV

Am terminat placa(versiunea 2 ca prima, am sters versiunile alea temporare si am sters si placa din greseala :rade: ). Am reusit sa fac aproape toata placa pe stratul de jos, doar cateva fire apar pe stratul de sus. Daca e buna amplasarea(nu am gasit pe net dimensiunea la acel senzor GM si la transformator) o sa o curat(las doar numele componentelor fara valori si le amplasez frumos langa componente). Trebuie sa apesi pe Ratnest(acel X)cand vezi placa, ca sa iti deseneze planurile(am patit-o cu un tip care "stia sa foloseasca" Eagle si ma intreba de ce nu sunt conectate terminalele GND). Pot sa o fac si fara planuri daca vrei, dar de obicei asa lucrez si simplifica mult placa.

Link to comment
Share on other sites

Guest AndreiV

cum fara planuri?dam am observat ca nu sunt conectate GND..os a le conectez eu pe fiecare :)

Nu e nevoie. Are eagle un buton Ratnest se numeste. E un X, prima coloana butonul 3 de jos in sus. O sa deseneze planurile care leaga toate GND.Eagle poate fi putin greoi, dar dupa ce il inveti pare destul de simplu.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines