esu Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 NU STIU CUM SA FAC LEGATURA DINTRE AFISAJ SI PLACA DE BAZA AM INCERCAT DE MULTE ORI SI IMI INDICA BA O CIFRA (DACA MAI APAS )LA AFISOR TOTUL ESTE OK CIND AJUNG LA PLACA SA STRING BANDA DE CONTACTE REALIZEZ STRINGEREA DAR TOT IN ZADAR IMI POATE DA CINEVA UN SFAT PENTRU A-L PUNE IN FUNCTIUNE VA MULTUMESC Link to comment
Adrian Luben Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Incearca sa degresesi capetele benzii cu alcool, si sa mentii banda in pozitie perfect perpendiculara pe contacte (daca o presezi f. mult are tendinta sa se indoaie si capetele nu mai sunt perpendiculare si astfel nu mai face contact). Link to comment
Flor Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Sincer, iti inteleg dorinta. DAR, fara sa fiu cinic, te intreb de cata vreme il ai? Si daca ti-ai scos banii pe el?Eu am mai luat unul. Saptamana trecuta, in talciocul din Obor. Avea la kilogram. In cutie, tras in tipla, chilotel de plastic, sonde, totul nou..Cum nu era pt mine mi-a dat si chitanta fiscala. Cu stampila, tot tacamul. Contabilitatea nici nu a cracnit la acte. Le-a inregistrat absolut normal.Dezeule, cum au ajuns. Pe vremea lui Ceusescu mi-as fi vandut si sufletul pt un aparat ca asta. Si sunt sigur ca mi-ar fi fost furat urgent.Scuze, :yawinkle: am uita pretul. Care m-a "uscat", "decavat"... 28 RON, adica 280.000 ROL, adica ceva mai mult de 12$. Evident, Plus berea mea, :drinkers: pt informatie. Altfel il arzi din prima. Link to comment
Recommended Posts