Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest SINEKT

Pasta dubioasa

Recommended Posts

Salutari!Problema mea e in felul urmator: am ramas fara pasta termica si am un tub de pasta, de productie poloneza, pe care scrie "pasta izolujaca silikonowa", adica pasta siliconica de izolatie. Habar nu am de unde m-am mai pricopsit si cu asta. Am cautat pe net si nu prea sunt convins ce ar trebui sa faca pasta asta. Este posibil sa o folosesc ca si pasta termica pt. procesoare, chipseturi etc. sau are o alta intrebuintare ?

Link to comment
Share on other sites

Superb, oricum, momentan o vreau pentru un server foarte putin solicitat, pe un socket clasic 775, cu un Pentium 4 la 3 GHz, fara OC si alte prostii.M-a indus in eroare termenul de "izolare", pentru ca te duce cu gandul la alte treburi...

Link to comment
Share on other sites

domle gasesc si eu niste pliculete uitate pe undeva pe care scrie zahar, oare merge sa mi-l pun si eu in ceai?fara sa par nerespectuos, nu faceti experiente cu asa ceva. pentru o suma de nimic, cat costa un tubulet sau o seringa de pasta dedicata, nu merita, sincer, riscul.

Link to comment
Share on other sites

Unii au uitat cum era in trecutul destul de apropiat cand nu se gasea pe nicaieri ... Va spun eu,prin provincie unii plasau ranjind pe procesor direct pasta de dinti. Daca aveai si pasta in trei culori erai boier.Mirosea si unitatea frumos ,de obicei curgea nicotina din ele,deci avea si un efect benefic :d Normal ca unele se blocau in draci dupa un timp...altele nu..

Link to comment
Share on other sites

Ce pasta de dinti..............cand nu aveam cu ce inlocui pasta termica foloseam unt. :sparge: Lasand trecutul la o parte,in ziua de astazi un tubulet de pasta termica argintata este 10lei,bine.......nu este din sortimentele artic silver 5 sau MX-4,dar merge.

Link to comment
Share on other sites

Nu va mai certati aiurea cu tot felul de paste termoconductoare,cu tot felul de tampenii argintate etc Eu cand mi-am facut configuratia PC am zis ma daca tot am bagat o gramada de bani ma tiganesc pentru 20 de lei la o pasta artic argintata toate bune si frumoase pana sa uscat in tub nu mai aveam,si am gasit de la o cabina de dus vaselina siliconica am cautat pe net am vazut pana la cat rezista si i-am pus vaselina siliconica de o gramada de timp o am nu sa uscat si temperaturi mult mai bune decat pasta din comert.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines