Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
alex26

Problema Lcd tv-monitor Hoher H19L65D

Recommended Posts

Va salut. Am si eu o problema si solicit ajutorul dvs.

La acest tv nu am telecomanda , si daca il pornesc ecranul afiseaza Digital intr-un chenar , iar dupa cateva secunde dispare. Daca il las in standby se aude un zgomot care pare a veni dinspre sursa ca un tiuit dar se aude incet, doar daca apropii urechea de tv. , iar daca il pornesc de la buton se aude in difuzoare un fasait ca si cum ar fi un zgomot de fond. Daca conectez orice mufa nu merge cu exceptia mufei Scart ,unde daca conectez un dvd, receiver merge ok.,fara nici o problema.

In imaginea nr. 4 in partea dreapta sus este o mufa de unde banuiesc eu ca lipseste o placa .Daca lipseste o componenta care ar fi aceasta. Am comandat pe un site o telecomanda , au programat-o dar in afara de a stinge televizorul altceva nu pot face. Preactic ma intereseaza sa il pot face sa mearga pe tv. Va multumesc

 

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link to comment
Share on other sites

Am precizat ca daca conectez monitorul prin mufa scart merge totul bine. Cand ramane in standby se aude un tiuit in sursa pare ca provine de la traful central.Acesta se incalzeste destul de tare la fel si condensatorii de langa el. Toti electroliticii din sursa sunt schimbati cu altii noi. Am dat jos memoria, am sters-o si am pus-o la loc goala , dar la fel.Daca ma puteti sfatui cu ceva.

Link to comment
Share on other sites

Am rescris cele 3 memorii 24c64an 24c16 an 24c08an . Am conectat cablul tv. l-am pornit si mergea ok. dar nu aveam sonor deloc.Am stins tv-ul am bagat in mufa scart un dvd si mergea dar tot fara sonor. Dupa ce am scos mufa scart si am bagat din nou mufa tv. iar nu mai merge , apare ceva scris pe ecran ,exact ca prima data.Poate gasesc o telecomanda beko daca pe placa de baza e scris : beko elektronik x5b190r-4,procesor d6111gm 100 si integratul video e mst7610lb-lf , daca ma puteti ajuta.Acum voi rescrie memoriile si sper sa mearga iar si tv-ul si nu mai bag veci mufa scart.Problema este acum de ce nu mai am sonor.Ce am mai observat si nu stiu daca e normal se incalzeste destul de tare traful chopper ,cond. de filtraj , un condensator de 470 micro , desii i-am verificat si schimbat.

Link to comment
Share on other sites

Vreau sa comand de pe site-ul Sonic o telecomanda programabila prin pc , dar vad 3 modeleKit Telecomanda Programabila Click 4:1Kit programare Telecomanda Made For YouProgramabila Panther Exista vreo diferenta intre ele , care ar fi mai buna , pentru viitor nu neaparat legat de acest tv.Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Guest alex261

Intr-un final am configurat o telecomanda made for you cod 1838. Conectez mufa pentru tv si reusesc sa pornesc televizorul cu orice tasta numerica de la 0 la 9 , dar dupa ce porneste nu mai raspunde la nici o comanda de pe telecomanda nici macar la cel de power,si trebuie sa-l sting de la singurul buton pe care il are tv-ul.Din ce am citit pe net, acest cod de telecomanda ar trebui sa functioneze fiind identic si cu un model de tv united si ceva de la grundig.Daca ma puteti ajuta cu vreun sfat.Cu respect.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines