Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
mercenarx

tv LG KB-14U71

Recommended Posts

...sa rezolvat cu caseta in introdusa...

da, exact, cu caseta in ele functioneaza pe tv , dar nici unul nici altul nu functioneaza pe caseta (posibil sa fie si caseta de vina fiindca este veche) , face toate functiile.pe unde ar fi comutatorul asta de mode? (ca si pozitionare ma refer)sau cum se poate anula ? (nu mai intereseaza pe nimeni vhs)este cumva piesa notata cu 076 din schema explodata a partii mecanice?multumesc.
Link to comment
Share on other sites

n-are nimeni nici o idee?ce modificare trebuie facuta (daca se poate face..), astfel incat sa se poata renunta la partea mecanica ?daca scot partea mecanica, se comporta la fel ca si cu ea : porneste , apare imaginea corect, sonor, apoi dupa 3 secunde se opreste si led-ul de st-by palpaie intermitent..

Link to comment
Share on other sites

am facut diverse masuratori (tensiunile sunt ca in schema in conectorul P804) singura valoare care se modifica la oprire fiind in pin 10 (M.CTL) din 4,5V se duce in 0.am incercat mentinerea acestei valori in 4,5 V , fara nici un rezultat.coutatorul de MODE este P04 , insa punerea la masa a lui MODE 1,2,3,4 ramane deasemenea fara rezultat...cu parere de rau cred ca le voi folosi pentru "transplanturi" , cu toate ca au imagine bestiala... unul din ele fiind aproape nefolosit (dupa praful din el)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines