Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
strombi

Intrebare CD Player logan

Recommended Posts

Acele mufe sunt pentru iesirile catre boxe, alimentare, back-up si altele, n-are treaba cu intrare audio, Unele CDplayer-e au optiunea pe placa dar le lipsesc mufele exterioare, ai putea incerca sa-l desfaci si sa verifici placa, ar trebui sa fie usor de identificat, altfel este destul de greu sa improvizezi ceva...

Link to comment
Share on other sites

Pai tocmai ce-am zis mai sus ca ii lipsesc mufele, dar ca e posibil sa aiba obtiunea pe placa, adica traseele rutate pentru asa ceva dar fara mufe... credeam ca s-a inteles ce-am vrut sa zic. Daca nu te descurci sau nu intelegi atunci desfa-l complet si fa poze la placa atat la partea cu trasee cat si la cea cu componente, dar sa fie cat mai clare daca se poate.

Link to comment
Share on other sites

La mini-ISO ai trei sectiuni; ultima sectiune, cea dinspre marginea aparatului (dreapta-jos) are pinii RIN, LIN, GND; mi se pare ca sunt chiar randul din marginea exterioara, insa se poate verifica asta. Problema, insa, e ca nu se poate trece playerul pe AUX-IN daca nu are buton pentru asta pe panoul frontal; iar in acest caz mai trebuie facuta o modificare pentru a sesiza faptul ca are cuplata magazie CD-changer, altfel nici o sansa.Dar poti si sa identifici traseele de audio_in ale finalului si sa le folosesti ca atare.

Link to comment
Share on other sites

Guest 66yyhhnn66

Stiu ca e vechi topic-ul,dar am tot cautat si n-am gasit raspuns.Vreau exact acelasi lucru ca si strombi. Aux in pe Radio CD Logan,cel cu fata nedetasabila si care reda doar track-uri.Am citit si ce a postat colegul de mai sus,dar tot nu m-am lamurit daca se poate si cum.Astept raspuns. Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Are relevanta modelul... La Update List e ceva mai complex decat la Tuner List, dar cu oarece insistenta merge; in principiu e vorba de "pacalirea" procesorului audio pentru a crede ca are de-a face cu un CD-changer (se activeaza AUX-in pe placa). Poti gasi detalii pe forumul loganistilor, daca nu esti foarte priceput.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines