Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Văruirea copacilor e interzisă

H Robert

Recommended Posts

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• validae

3

• H Robert

3

• lorik199

2

• MICIULIN

2

Cat timp pomul e pe pamantul tau pe care detii acte nu vad de ce ar fi probleme, il tunzi, tai, varuiesti de sus pana jos daca vrei.O sa bage mai nou ca nu ai voie sa-ti varuiesti casa decat cu un anumit tip de var, ca in contact cu ploile acide distrug structura de rezistenta a acesteia :sparge: Personal am o livada in care imi varuiesc toti pomii cam 1 m de la pamant si acestia sunt foarte fericiti, nu s-a uscat nici unul si fructifica foarte bine.

... asa stiam si eu la tara ca varuiau pomii tot cam 1 metru explicatia logica ca nu mai urcau toate ganganiile pe el din cauza varului ( ca e adevarat ca e fals asa stiam eu), dar la mintea astora care ne conduc stai iti faci cruce cu amandoua mainile de ce draq le (mai) trece prin cap ... daca primaria de acolo are ceva scris aprobat te poti trezi cu un comunitar sau mai stiu eu ce agarici cu pedale sa te intrebe daca e bio varul de pe pom .... :nebunrau:

Asa ma gandeam si eu ca am voie si ca nu e treaba lor cat e pe pamantul meu,am sa-i varuiesc cand o sa vina vremea, daca stau sa ma gandesc astia te lasa sa ii tai de tot si nu te lasa sa ii varuiesti :ras: :nebunrau:

Stati sa vedeti ce aberatii mai vor astia sa legifereze.Am vazut la stiri ieri ca ar fi propus un ,,destept" sa nu poti conduce decat autoturismul aflat in proprietate personala. :nebunrau:

pomii de pe proprietatea ta poti sa-i varuiesti linistit ,ba poti sa-i si impodobesti ,ajutat ,bineinteles ,dupa cum cuvanta ilustrul maestru postmortem inca in viata ,sir Fuego :rade: .cat despre a conduce masina altuia ,oare pe masina instructorului auto o mai fi voie?

Fiecare face ce vrea cu pomii lui. Aia de pe domeniul public sunt ai primariei, pot face ce vor cu ei.Dintr-o carte de ingrijirea pomilor am citit ca varuirea se face toamna, nu primavara, si protejaza impotriva inghetului, sa nu mai crape coaja pe tulpina. Asta stiam eu.

• 1 month later...