emil db Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Este sasiu 11ak20se-2 si prezinta desincronizare atat pe orizontala cat si verticala.Initial mi-a venit cu sursa arsa (diodele si filtru general) ,a mers doua saptamani f. bine fara sa se vada a avea un alt simptom iar acum a aparut acesta desincronizare . Toate tensiunile sunt bune insa am schimbat din precautie filtrele pe bara de 9v si 5v ce alimenteaza jungla (STV2116a) si uP (ST92195b1b1/elk).Eu suspectez a fi defecta jungla si din faptul ca se cam incalzeste(ajunge la 50-60 grade) .Cu stima cer si parerea dv. ,poate sunt si alte cauze .Nu am alt STV sa-l shimb , dar trag speranta ca este altceva de care eu nu pot sa-mi dau seama ..Multumesc !!Atasez si schema 11AK20 SE.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut Postat Februarie 24, 2013 Partajează Postat Februarie 24, 2013 din pacate jungla este defecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.