Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptops ASUS vs HP pareri


rabanne2013
 Share

Recommended Posts

Buna ziua.In primul rand vreaiu sa rog moderatorul sa mute acest subiect in alta sectiune daca nu aici trebuia sa postez. Vreau sa imi achizitionez un laptop zilele ce urmeaza. As vrea sa imi spuneti care ar fi cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.performanta, procesor placa video etc etc. Astea sun linkurile cu cele 2 laptopuri. Laptopul vreau sa il folosesc pt filme in general.

 

http://www.mediagalaxy.ro/laptop-hp-pav ... m-free-dos

 

 

http://www.mediagalaxy.ro/laptop-asus-k ... 0-free-dos

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dpdv al configuratiei hp clar, ca si fiabilitate nus sigur tine si de noroc, eu am un hp care l-am cumparat la o reducere. avea o mica problema ce s-a remediat in service pe garantie ,si anume hdd extends, o placuta de extensie intre hdd si placa de baza- a fost inlocuita, si de-atunci nu am mai avut probleme, de mai bn de un an merge in fiecare zii cateva ore bune.daca e sa te iei dupa auzite hp pare rau, dar eu sunt multumit pana una alta, sunt multi factori care pot influenta fiabilitatea produsului, parerea mea incearca.

Link to comment
Share on other sites

Nelamurirea mea este ca Hp ofera garantie 12 luni iar asus 24 luni. De aici ma indoiesc de calitate.....De exemplu pot sa ii pun la Asus eu o placa dedicata? se poate asa ceva? Diferenta intre ele este ca: Hp are un pic maimare HDD, are bluetoth, si are placa nvidia......Iar Asus nu are, in schimb are un design de milioane. De aceea as opta pt Asus Daca as putea sa ii pun o placa video dedicata.Astept parerile voastre.Multumesc

Link to comment
Share on other sites

Placile video dedicate la laptopuri pot si onboard (adica integrate pe placa de baza) sau interschimbabile cu slot (acestea se defecteaza cel mai des insa au avantajul ca se pot schimba dar dezavantajul ca sunt foarte scumpe ) in principiu ca la desktop numai ca sunt mai compacte . Oricum daca te intereseaza performante video numai pt. filme atunci te duci pe o placa video cu hd sa zic 1giga ram la 128 de biti iar daca te duci pe gaming atunci situatie se complica si mai bine alegi un desktop decat un laptoop cel putin asta e parerea mea !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

HP rimeaza bine cu ''naspe'' de la '' naspeturi '' ganditiva sau informativa cate rebooluri se fac la HP/COMPAQ statistic vorbind in comparatie cu ASUS si pe urma alegeti dintre ele !

eu zic ca mai intai dumneata sa te informezi inainte sa spui astfel de lucruri. "rebooluri" ? :ras:
Link to comment
Share on other sites

filmele necesita un grad ridicat spre foarte ridicat de procesare, deci caldura si tot tacamul de aici.orienteaza-te spre cel cu racirea cea mai eficienta. avand in vedere ca ambele sunt slim, din ce observ in imagini, e greu de apreciat.chiar daca arata, recunosc, foarte stilizat, racirea este cea mai importanta, fiindca acesta e punctul lor slab; recomand un dell, care sta putintel mai bine la acest capitol, aici ma refer la seria business. te descurci si cu un dual-core pentru filme fara problema. performanta mai slaba, dar viata mai lunga, eu asa vad problema.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines