Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
ivanflorin

tv MYRIA MYR2125MBK

Recommended Posts

Buna seara tuturor,Model : MYR2125MBKLa acest superdiscutatul sasiu 11AK30S-2 am o curiozitate in legatura cu etajul de cadre .Sunt la al 3-le integrat TDA8174 inlocuit ,care pur si simplu explodeaza dupa un timp de functionare . Am inlocuit C-604 /..100micro /50V si C631 /...1000micro /50V.Inteleg ca trebuie inlocuiti toti condesatorii din cadre ,dar totusi care este cel in cauza ...? In lipsa de un ESR .Daca are cineva un ESR la un pret mai modest sunt dispus sa vb ...O seara buna !

Link to comment
Share on other sites

Puneti un integrat din recuperari ceva,sunt foarte proaste de aceea se bubuie dupa cateva saptamani de mers..Altele se fac praf instant,daca va uitati pe ele toate au aceeasi serie sunt stantate cu aceeasi matrita,acelasi lot acelasi nr de integrat daca arata ca acesta e clara problema :sparge:

Posted Image

Link to comment
Share on other sites

Exact cum spuneti Dn-u Ionut,Toate integratele folosite sunt cu inscriptia respectiva....din recuperari ...stoc 0Oare trebuie un radiator suplimentar la cel de cadre?Acum am montat tot unul de aceeas teapa si momentan functioneaza si o sa-i adaug si un radiator suplimentar sa vad daca este o solutie rezolvabila.

Link to comment
Share on other sites

trafo linii defect in timpul functionarii apare pe cadre intern o tensiune f mare am intinlit de doua ori acest defect poti lua ci de cadre la acest model si de pe strada si tot functioneaza nu am auzit decit pe forum ca ar ei probleme cu acest circuit

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines