Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
devdas_india

un x pe baterie ,ce sa fac s

Recommended Posts

salt , am un laptop,hp g62 , cu win 7laptopu are 2 ani de cand il am, pana acum nu am avut probleme cu el, deci ,az dimineata cand ,deschid ,laptopu , vad la baterie , un x rosu care clipea , lam stins ca am crezut ca nu e conectata bine bateria , de si nu am umblat la ea ,si nimic, aceasi problema , conectez incarcatorul si x-ul se pune pe toata bateria si bateria arata goala, cand deconectez , x-ul; se face mic ,s bateria arata jumate ,exact ,cat ramasese aseara ,, am tinut laptopu aprins pana sa se stinga , sa golit bateria , apoi lam incarcat inapoi full,. ledu arata ca incarca ,dar la windows arata baterie goala si un x,cat bateria, la baterie am un mesaj,:: {sa iau in considerare schimbarea baterii,} exact asa scriebateria tine 2 ore, asa tine de cand lam loat, si acu tine lafel ,cu x-ul,ce sa fac .?dc am xul?

Link to comment
Share on other sites

Daca toata lumea ar stii smecheria cu bateriile de lap. ce ar mai vinde producatorii ????????????????? Oricum eu cred ca este o chestiune de timp pina cand se va depista concret resetarea bateriei sau probabil este o rezolvare care unii o tin secret tot pt. interesu financiar :rade: ! Si eu detin 2 astfel de lap. cu bateriile depasite la ciclurile de incarcare/descarcare si bateriile ba tin 20 de min. ba nu se inarca cum trebuie si tot asa !

Link to comment
Share on other sites

Am si eu aceeasi problema de vreo 2 ani, dar mai bine schimb laptop-ul cu totul :).In schimb un prieten are problema cam de 1 luna. Ideea este ca a folosit laptop-ul ori pe baterie ori la priza (in casa tot timpul era fara baterie).Mai mult, bateria tine aproape 90 min in continuare.... E o ciudat...

Link to comment
Share on other sites

de obicei x-ul il da numai win7, xp-ul nu face treaba asta. oricum cat timp am avut win7 imi arata x pe baterie insa functiona normal, se incarca si se descarca in acelasi timp ca inainte. dezamagit de win7 am trecut inapoi pe xp si nu mai am nici un x nicaieri iar bateria functioneaza la fel. am laptopul de minim5 ani bateria e cea originala si nu am scos-o deloc cu toate ca 80% laptopul sta conectat la incarcator si bateria sa zic, ca a pierdut 15% din randament. mai am un laptop, un toshiba care dupa 2 ani bateria tine fix3 minute :ras:

Link to comment
Share on other sites

... am laptopul de minim5 ani bateria e cea originala si nu am scos-o deloc cu toate ca 80% laptopul sta conectat la incarcator si bateria sa zic, ca a pierdut 15% din randament. mai am un laptop, un toshiba care dupa 2 ani bateria tine fix3 minute :ras:

asa este nu stiu daca ati observat si dumneavostra dar laptop-urile mai vechi sunt concepute sa reziste...fata de cele din prezent care sunt facute mai mult pentru design si "fitze" ...eu am un toshiba ( nu mai stiu ce model) i care am gasit piese de f. buna calitate si foarte rezistente la tensiune mai mare, fata de un hp luat anul trecut in vara, care dupa un soc de curent pe retea mi s-a ars incarcatorul si 2 condensatori ceramici SMD :sparge: ...
Link to comment
Share on other sites

Interesele domnilor :nas: , astia nu mai stiu cum sa ne atraga in plasa lor pt. a cumpara orice la superoferta dar care nu are viata lunga deoarece trebuie sa cumparam din nou si tot asa ca producatorii sa ne jebarlesca de bani de n ori la patrat !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines