Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem sunet

relucavnic

Recommended Posts

Am 2 intrebari si anume:1 Cum ar fii ca intr-un amplificator sa aven iesiri separate pentru dif de bass si driverul de inalte?Ar suna mai bine?Adica normal sa ai egalizare pe fiecare in parte?2 Ce este mai important mixerul sau croosoverul?Asta in principiul in care vrei sa pui muzica numai de pe laptop si sa mearga intr-un amplificator pentru un satelit si un bass nimic mai special.

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• relucavnic

2

• doru77

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

1 Cum ar fii ca intr-un amplificator sa aven iesiri separate pentru dif de bass si driverul de inalte?Ar suna mai bine?Adica normal sa ai egalizare pe fiecare in parte?Ar fi bine. Se numeste ``bi-wiring``, dar trebuie ca si boxele sa functioneze pe acelasi principiu.

1 Cum ar fii ca intr-un amplificator sa aven iesiri separate pentru dif de bass si driverul de inalte?Ar suna mai bine?Adica normal sa ai egalizare pe fiecare in parte?Ar fi bine. Se numeste ``bi-wiring``, dar trebuie ca si boxele sa functioneze pe acelasi principiu.

Off topic: imi place semnatura ta.Si acuma revenind la subiect eu vroiam sa imi fac un amplificator si anume pentru driver sa am 2 kit-uri cu 2n3055 iar pentru bas tda7294 punte. La bas o sa am un difuzor Blue Tech EW-1205 iar pe inalta COMP 34.O sa fie buna combinatia asta.?