Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect NEI 2514 TXS


sla

Recommended Posts

Am un NEI care nu merge in banda VHF2 (C6-12, S10-40). Initial credeam ca-i defect selectorul de canale (TEMIC 2002PHC), l-am inlocuit si defectul persista. Cu ani in urma i-am inlocuit microprocesorul (SDA 20563-A516). E posibil sa se fi defectat iar microprocesorul si acesta sa duca la acest defect? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? PS: scuze ca, din graba, am pus acelasi subiect si la "Consultanta audio-video-tv"

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

in primul rind vezi daca ai 33v.daca sint inlocuieste memoria cu una goala(parca sda2586)imi aduc aminte ca mai e o metoda de intrare intr-un soi de servis mode unde se face o modificare ,dar iti pot spune abia miine cind ajung la serv(parca se pune pin 21 la masa si cu p+,p- apasate se porneste televizorul)

Link to comment
Share on other sites

...........posibil sa intri in service fara sa pui pin 21 la masamemoria are echivalent 24co8 si dupa ce-i faci setarile corect (sunt putine optiuni) va functiona c6-12 s10-40 daca nu.....................p.s. intri in service cu tv oprit din butonul de retea.mai exact:apesi tastele (de pe panoul central) v+,v- apoi cuplezi butonul de retea

Link to comment
Share on other sites

Intrare in service:Se porneste aparatul din butonul de retea tinand simultan apasate tastele UP si DOWN de pe panou.Daca nu intra in service, se conecteaza pinul 21 al procesorului la masa se porneste aparatul din butonul de retea, tinand apasate UP si DOWN dupa care se inlatura scurcircuitul pin 21-masa, si se fac reglajele.Reglajele le ai in pdf-ul trimis.Ai nevoie de telecomanda stereo pentru a regla numarul corect din service pentru a prinde toate benzile (VHF1/VHF1 2826) si (VH2/UHF 7978).Tip telecomanda :RC613311.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru ajutor! Am lipsit citeva zile, de aceea n-am multumit imediat! Sunt sigur ca aveti dreptate, dar nu-l pot rezolva fiindca omul a aruncat telecomanda originala ( NEI, stereo), asa ca am renuntat! Cu telecomanda pe care o are nu se poate ajunge in Meniul Service la canale.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines