Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme sunet daewoo 21t5t


Recommended Posts

sasiu cp-375,sursa strs5707,procesor sda5255-a035,jungla tda8374a,memorie 24c08problema este urmatoarea: tv nu a mai pornit,iam refaut lipituri reci,schimbat conzi pe bara de 123v,pe 15v,pe 5v.porneste corect,dar in schimb cand porneste nu e sunet,apas v+ nu face nimic,apas v- tv are sunet la maxim iar in dreptul cifrelor care ar trebuii sa fie 99,adica volum maxim,sunt cifre si litere(adic 9f,8f,7f,6f....................5a,4a,3a................apoi 99,98,97 si apoi scade volumul normal),nu stiu de la ce ar putea fii problema,daca e problema din service mode ,nu pot intra,am o telecomanda dac nu e cea de service.o schimbare a memoriei ar rezolva problema?

Link to comment
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Si eu m-am confruntat cu cazuri in care nu am avut telecomanda deci nu am avut cu ce sa intru in service mod. Drept urmare am cautat o schema cu acelasi circuit integrat (sau din datasheet) dar cu trimeri, am urmarit care dintre ei regleaza pozitia pe verticala si prin comparatie am ajustat din rezistente.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines