Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

11AK36A15 nu gaseste nici un program

Adrian Gozar

Recommended Posts

Buna seara! Am acest sasiu la care a mai fost inlocuit tunerul si STV2246H. Am verificat tensiunile de pe tuner si STV si sunt ok. Am inlocuit din nou tunerul, am rescris memoria si nimic... Nu gaseste nici un program... Sa fie defect STV-ul din nou? Cum l-as putea verifica inainte sa-l inlocuiesc? TV-ul nu merita prea mare investitie deoarece e de doar 14inch. Va multumesc!

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Adrian Gozar

8

• sorinpavel

4

• johnny79

2

• tehtronics

1

Top Posters In This Topic

A fost reparat de altcineva inaintea mea, nu eu am inlocuit STV-ul. Eu am inlocuit doar tunerul... Defectul cu care l-am primit eu este cel specificat. Tensiunea de 33V este ok.

Am masurat din nou tensiunea de 33V pe tuner si este 32,6V. Daca ating pinii fus-ului se observa o mica scadere a luminozitatii. Unde as putea gasi setarile corecte pentru a le putea compara cu ce am in meniul de service?

Am modificat setarile dar nici o schimbare... O sa verific maine liniile SDA si SCL. Mai pot face ceva verificari inainte de a comanda al STV?

Poate cand a schimbat STV-ul ...cel dinaintea ta.....a luat cu tresa din greseala si un smd.....o privire mai atenta pe schema......nu de alta,dar cred ca vei schimba STV de pomana

Lucrarile in acest TV au fost facute impecabil, nu e cazul de componente smd inlaturate din greseala. Ce mi se pare interesant e faptul ca rastrul nu se modifica deloc in momentul cand incerc sa caut un program...