Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung LE37S81B

stici2002

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stici2002

3

• moro

2

• paull00

1

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Clar un defect pe T-con, am intalnit un defect similar, pe ecran unde trebuia sa fie negru, era un trucoaz... am refacut lipiturile la conectorii unde vine folia din display, si lipiurile pe controler lvds si merge brici

Guest rudinech

Clar un defect pe T-con, am intalnit un defect similar, pe ecran unde trebuia sa fie negru, era un trucoaz... am refacut lipiturile la conectorii unde vine folia din display, si lipiurile pe controler lvds si merge brici

scuze! cum ai refacut lipiturile la conectorii unde vine folia din display?

Am un Samsung LE37S81B si imaginea se vede pe negativ. Ma puteti ajuta cu un indiciu? (atasez foto)

Cred ca defectul provine din placa T-con , CI AS19-HG frige destul de tare, probabil el este cauza. Caut sa-l schimb si revin cu rezultatul.

Am un Samsung LE37S81B si imaginea se vede pe negativ. Ma puteti ajuta cu un indiciu? (atasez foto)

Cred ca defectul provine din placa T-con , CI AS19-HG frige destul de tare, probabil el este cauza. Caut sa-l schimb si revin cu rezultatul.
Gata am rezolvat problema, am schimbat ci AS19 si merge perfect.
  • 6 months later...

am si eu aceeas problema , cu tv samsung imi vede negativ ,si am observat ca pe t-con se incalzetse ci AS15-g , problem/a este ca nu am alt t-con sa-l inlocuesc si nici alt ci as15 sal schimb, oare as mai putea face ceva ?Stima