Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

router Wireless cu port USB


Recommended Posts

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

au trecut vreo trei ani de atunci. routerul, cred ca il mai am si acum, nu mai tin minte MSI sau AsusHdd-ul a fost unul ide si NAS-ul care avea decat carcasa, interfata si alimentarea l-am cumparat, daca nu ma insel de la digitalwordce pot sa spun ca am renuntat la NAS pentru un HDD extern USB3 care dupa o luna i s-a rupt mufa.Acum am norocul sa am un HDD mai mare la laptop si chiar nu ma mai intereseaza solutiile de stocare

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Asta este ceea ce recomand :

 

http://www.tp-link.ro/products/details/ ... L-WR1043ND

 

Il am personal acasa si il folosesc pe post de UPnP server ptr media center (K200M de la Kworld ).

 

Pe USB stie FTP , SMB , Media Server , Print Server ..

 

Citez de pe site :

 

"Port USB pentru dispozitive de stocare - server portabil

 

Acum vă puteţi conecta cu uşurinţă la un dispozitiv extern pentru stocare şi schimb de informaţii în reţea. TL-WR1043ND este echipat cu un port USB prin care puteţi conecta un dispozitiv de stocare USB direct la router, de exemplu un flash disk, oferind acces instantaneu la conţinutul dispozitivului pentru toţi utilizatorii conectaţi. Exact ca în cazul unui sistem NAS (Network Attached Storage), vă puteţi bucura de schimbul de fişiere sau de vizionarea video HD."

 

Sunt foarte multumit de jucarie iar pretul este foarte bun .

Link to comment

Pai in loc sa intrebi ete ce gasim pe youtube . Parerile pot fi subiective. Este USB 2.0 , au viteza Gigabit pe porturile LAN si wireless pina la 300Mps . Totul e sa te duca Hardul. Am conectat un Hard de 1TB organizat pe Filme , Muzica , Poze . Este activat serviciul de UPnP , playerul meu il gaseste in retea ca are si el cablu de retea infipt in poponet si indexeaza filmele de pe hardul de 1TB conectat la router . Vreau sa ma uit la filme de pe router , intru in meniu , selectez UPnP server , il gaseste dupa IP si mai departe operez normal .

 

Vreau FTP , nici o problema , setez pe FTP , Vreau SMB , iarasi aceeasi treaba .

 

 

 

 

Daca te uiti la filmulet este practic limitat de viteza stick-ului. Nu am incercat cu HUB USB ca nu are rost . Mai am cuplat la player un HDD de 500GB tot pe USB si unul de 250GB tot pe USB.

 

Asta e playerul iar pe un samsung de 32" LCD se vad MKV-urile brici si chiar M2TS-urile chiar si via router .

 

Altceva ?

 

L.E. Mai curand au introdus si facilitatea de print server . Bagi imprimanta in USB-ul ala , instalezi driverele pe sistemul tau si dai ca port ip-ul routerului . Asa am partajata imprimanta acasa .

Asta ca sa nu iti mai spun cum m-am jucat cu un Edimax BR-6104KP si cu un linux custom pe el ( Midge Linux ). Si ala avea port USB la randul lui doar ca aici ma jucam cu comenzi din consola avmnd la dispozitie 5 placi de retea putamnd face ce vreau cu minunatia aia cu procesor ADM 5120P. Cauta pe youtube sa vezi cate se puteau face cu jucaria aia .

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines