alex26 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Buna. Am acest monitor Belinea model 10 19 10. Are probleme la culori, mai exact albul se vede galbui , albastru se vede verde , in special daca este o imagine mai inchisa la culoare se vede spre verde.Daca apas butonul menu sau oricare alt buton de pe monitor se deschide o fereastra pentru diverse modificari de setari sau culori la monitor si acolo culorile sunt perfecte , respectiv fondul este alb , se vede perfect albastrul si rosu. Deasemenea daca apas butonul SELECT/AUTO pentru 2 secunde culorile isi revin la normal.Unde sa fie problema.Va multumesc. Link to comment
sorin0707 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 pune o memorie goala sau daca ai cu ce sterge mem care este in monitor.Vezi ca este SMD. Link to comment
alex26 Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 Ati avut dreptate dl. Sorin , am sters memoria , am pus-o goala si monitorul si-a revenit. Va multumesc mult. Link to comment
Recommended Posts