Guest moRE Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Salutare ! Am un amplificator de subwoofer, la care am facut din gresala un scurt, iar acum nu mai merge, bazaie intruna. Se mai poate repara ? Ce piese ar trebui sa schimb ? In prima poza se poate vedea unde am facut scurt. Multumesc ! Link to comment
leoncris Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Din cate se pare ai facut scurt C - E , pe 2SD1047 .Normal ca poate fi reparat . Link to comment
E_manuel Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Trebuiesc masurati finalii, de obicei sunt primele componente care se ard, mai ales daca acel scurt-circuit s-a facut pe iesirea audio. Link to comment
Guest moRE Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Trebuie schimbate amandoua ? sau care dintre ele ? Link to comment
retrosong Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 lasa pe altii sa se ocupe de el Link to comment
Guest moRE Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Stiu sa schimb si eu niste piese.. Daca m-ati putea ajuta sa-mi spuneti care.. Link to comment
E_manuel Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Nu o putem lua pe ghicite, altfel ai schimba piese care sunt functionale, lasa amplificatorul asa Incearca sa-i dai o bere cuiva care se pricepe si sa-ti masoare macar componentele, sa-ti spuna ce anume ai de schimbat. Link to comment
Guest moRE Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Sper sa gasesc pe cineva.. Am si eu aparat dar nu stiu sa le masor Daca nu.. o sa cumpar un 2SD1047 si o sa-l schimb. Link to comment
retrosong Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 pai trebuie sa vezi daca e mai dus ceva pe acolo nu ca il schimbi pe ala si gata merge sigur mai e ars si altceva Link to comment
Recommended Posts