Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

LYNX sau LOW TIM

Guest Danes Claudiu

Recommended Posts

Guest Danes Claudiu

A incercat sa faca sau a facut cineva amplificatorul LYNX sau LOW TIM,am pt ambele PCB_ul (2 pt LYNX si 2 pt LOW TIM) si nu ma pot hotara care sa-l fac(ma costa o gramada de bani piesele si as vrea sa-l fac pe cel mai bun). Deci care sa fie si care sa nu fie............. :supz: :supz: :supz:

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply
Guest Danes Claudiu

Stiam eu ca am postat gresit dar din pacate prea tarziu ni-am dat seama.... :partyman:

lynx nu am auzit, dar leach (lo tim) am auzit si suna f bine...acuma daca m-as apuca m-as apuca de superamp :weedman: are aprox aceleasi piese ca cel simplu,doar ca 4 perechi de finali in loc de 2 si prefianli inca o pereche..si in mare cam atat...oricum mie imi place ideea la superamp de a pune finalii in serie pt a scoate tot ce pot ei...

Guest Danes Claudiu

eu am folosit echivalente de ex la mpsa06/mpsa56-->bc639/640 2n3439/2n5416--->mj340/mj350 mje15030/mje15031----->bd243/244 si finali vreau sa cumpar finali de la o firma din oradea

Guest Danes Claudiu

am gasit intr-un loc in cluj mj15003/4 la 20 lei bucata si aduc numai la comanda.Am vazut la capodimonte pe site la pretu de aprox 11+tva lei .....crezi ca sunt originali? Daca sunt originali dau o fuga pana acolo,oricum am drum la baile felix

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines