POLAKU2002 Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 buna ziua.azi au venit 16 monitoare acest model cu acelasi defect...clipire de led albastru portocaliu....am verificat tensiunile si sunt ok ...o sa incerc sa le schimb eepromul cu unele goale 24c16 si o sa vad mai incolo cum au reactionat,intrebarea mea este daca pe cele originale le sterg cu modulul de rescris memorii le pot refolosi?ca nu am nici una in casa smd. Link to comment
BUGHIU Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Pai daca stergeti dumpul original din ele , vor ramine blank,si poate le veti putea refolosi dar dumpul din ele.....adio!!Totusi toate 16 sa aiba memoriile defecte?!?! Link to comment
POLAKU2002 Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 toate se prezinta la fel cu simptome identice...am verificat 2 dintre ele si totule e la fel....sa fie din cauza unei cresteri necontrolate de tensiune sau ....nu inteleg. Link to comment
POLAKU2002 Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 ma scuzati dar as putea pune un 24c32 in loc de 24c16? Link to comment
POLAKU2002 Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 functioneaza prin inlocuirea memriei cu una goala. Link to comment
BUGHIU Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Or fi fost toate monitoarele legate in vreo retea si a .....traznit in zona!! Altfel ...cum toate sa fie cu memoriile varza?!?!?! Link to comment
Recommended Posts