Guest vladmarcel Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Am un aparat de masura weidmuller temphaser ,dintr-o neatentie am reusit sa ard integratul.Pot gasi undeva modelul acesta ES 5108 F cyrustec pentru a-l inlocui . Link to comment
q_acdc Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Am un aparat de masura weidmuller temphaser ,dintr-o neatentie am reusit sa ard integratul.Pot gasi undeva modelul acesta ES 5108 F cyrustec pentru a-l inlocui .Daca ai sa gasesti integratul o sa-ti treaca!(o sa platesti jumatate din multimetru) Mai sunt cel putin 2 persoane pe forum cu probleme asemanatoare.(Cyrustek) Link to comment
Guest vladmarcel Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Am un aparat de masura weidmuller temphaser ,dintr-o neatentie am reusit sa ard integratul.Pot gasi undeva modelul acesta ES 5108 F cyrustec pentru a-l inlocui .Daca ai sa gasesti integratul o sa-ti treaca!(o sa platesti jumatate din multimetru) Mai sunt cel putin 2 persoane pe forum cu probleme asemanatoare.(Cyrustek) M-am linistit inseamna ca pot sa il pun in rama,multumesc. :cry: Link to comment
MifTy Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 sau poți folosi componentele încă valide la altceva, și carcasă să găzduiască alt montaj... Link to comment
Eusebiu Angelescu Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 ...sau puteti sa cititi Datasheetul ...poate mai merge sa adaptati alt ADC pentru 3 1/2 Digiti....chiar si prin renuntarea la late functii specifice ES5108... http://www.datasheetcatalog.com/cyrustekco/1/ Link to comment
Recommended Posts