Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina LG FFH-M200....probleme


Recommended Posts

Am achizitionat o combina, model LG FFH-M200. Vanzatorul mi-a spus ca functioneaza perfect, am luat-o pe incredere. Mi-am luat teapa...Cand pun CD-ul in ea, cd audio, nu schiteaza nimic. Nu citeste de nici o culoare. Ce-as putea sa-i fac? se poate inlocui ceva in ea, s-o fac sa citeasca cd-uri audio? Ce "teste" as putea sa-i fac, ca sa stiu mai multe despre presupusul defect?Stima!

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Caruselul de 3 cd-uri se invarte, comuta pe fiecare cd in parte, laserul nu se aprinde.... afiseaza pe display "DISK"....presupun ca vrea sa spuna "no disk" , din moment ce se comporta ca si cum nu e nici un cd inauntru.Manualul postat pe acel site curpinde numai coperta manualului....Ce e de facut?

Link to comment

Motor blocat sau ... nealimentat. Verifica.

Chiar daca e mort laserul, motorul ar trebui sa intre in turatie? Parerea mea umila este ca, pentru a porni motorul, capul laser ar trebui sa functioneze si sa dea comanda ca cd-ul este prezent, si abia apoi motorul sa porneasca. Gresesc?
Link to comment
  • 9 months later...
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines