Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme citire 95080


Mariusik49

Recommended Posts

  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

am citit datasheet-ul,in care zice ca ar putea fi protejat si la citire si la scriere,din cate am inteles.Dar nu este un program,sau un cititor de memorii spi care sa-l poata citi,sau alte solutii?

..poate n-am fost eu explicit......incearca sa-i creezi conditiile spuse acolo ....vezi pinul (W) si sa treci din protectia hardw...in protectia soft\ http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=39&t=43218...si googlePS: pinul 7 ce ai pe el?
Link to comment

Eu nu am intalnit memorie SPI care sa nu o pot citi .Deci dupa mine exclusa treaba cu protectia la citire.

pai probabil la ce tip de programator folositi nu este cazul ...dar @Mariusik49 foloseste progr AD0xxx.... si nu cred ca are legaturile/conditiile bune (de-asta i-am sugerat sa vada foaia de catalog) .Nici eu nu m-am lovit la SPI.....pana acum ....(..adevarul este ca de cand m-am lasat de "meserie"... in ultimul timp nu prea am mai avut de-a face cu SPI-uri), dar nu-i timpul pierdut :rade: ca la ATME-lurile folosite la cartuse am gasit ...si nu i-am dat de cap :rade:
Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines