geoky Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 SalutareAcest tv la cautarea si memorarea automata a programelor,nu stie sa faca diferenta intre normele de sunet BG/DK si le memoreaza pe toate la gramada,depinde ce am selectat inainte din Menu ,(la noi pe Catv avem vre-o 5 programe in DK si restul in BG,de ce nu stiu,ca mi se pare o tampenie ).Daca incerc ulterior sa schimb norma de sunet la un anumit program,le schimba la fel la toate programele memorate.Aparatul nu este la mine si banuiesc sa fie softul alterat.Am incercat firmware reset cu secventa V+/V-/Menu, apasate simultan 5 sec. fara nici o schimbare.Va rog daca are cineva un dump salvat, o secventa de intrare in SM, sau altceva ce nu ma duce pe mine capul... :banghead: Sa vad cum conving proprietarul sa-l aduca la mine sa va pot da detalii despre continut,ca spune ca nu are la ce se uita... Va multumesc pentru atentia acordata ! Link to comment
gl 04 eyc Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 < cautare-memorare> manual pentru fiecare program in parte, alta solutie nu vad. Ciudata firma de cablu... Link to comment
johnny79 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Dai cautare in BG la toate....si apoi la cele 5 care sunt in DK doar intri la memoare manuala individual,schimbi norma de sunet din BG in DK,daca se modifica si postul il cauti din nou si il memorezi.E simplu.... Link to comment
geoky Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 < cautare-memorare> manual pentru fiecare program in parte, alta solutie nu vad. Ciudata firma de cablu...tot in aceeasi zi am aplicat si aceasta metoda,fara rezultat,tv-ul nu memoreaza nimic pe optiunea "manual"Dai cautare in BG la toate....si apoi la cele 5 care sunt in DK doar intri la memoare manuala individual,schimbi norma de sunet din BG in DK,daca se modifica si postul il cauti din nou si il memorezi.E simplu....la fel si asta,am incercat ,dupa cum am spus in primul post,la schimbarea normei de sunet pe un program selectat,norma se modifica la toate programele odata si dupa memorarea pe respectivul program,apare si la restul aceeasi norma...imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect,sunt obosit de la serviciu.Va multumesc. Link to comment
johnny79 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Uita-te la pagina 27(notatia din document,ce e scris cu rosu) din documentul de aici.. ...... http://download.gericom.com/LCD-TV/TV-2 ... LM2010.pdf este user manual.... Link to comment
geoky Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 Si aceasta procedura a fost incercata de proprietar acasa,insa fara rezultat d-le Jonny.Multumesc. Link to comment
johnny79 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Scuze....incerc si eu aici...dar nu cred ca este defect....Sincer ...nu mai chinui "obiectul"....o sa treaca pe un convertor din fibra optica in semnal (macar pe scart...operatorul de cablu are asa ceva)......si atunci se "scapa" de demodularea clasica pe analogic a semnalului.....Nu are sens sa il stricati pentru ceva care operatorul de cablu are solutia.P.S.:sper ca am fost de ajutor,daca nu,asta este,poate cineva se va lovi de aceeasi problema si.... va schimba televizorul cu un LED...... Link to comment
Recommended Posts