Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aici postati linkuri spre scheme

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...

Pt incepatori care vor sa construiasca un amp cu tuburi , si nu vor sa se complice cu trafuri greu de gasit pentru iesire ,o schema interesanta , care merge cu 2 trafuri alimentare 220/12V fara intrefier,deci nemodificate.Merge cu lampi usor gasibile .

Firma are chiar mai multe produse de vanzare ,interesant ca la toate au schema si instructiuni de montare,ba vand si placi CI ,la pret corect.( momentan au pauza de pandemie ,dar o schema buna face toti banii ,cateodata ) 

Eu as incerca si trafuri japoneze din CD player, videorecorder , Radiocass cu maner  ,rec satelit mai vechi , au tole de calitate, evident gasirea de 2 identice ramane o problema.

https://tube-diy-kit.com/srpp-amplifier-on-affordable-tubes.html

s-6N3P-6P1P-ampl.jpg

• 8 months later...

Ca sa nu mai deschid un topic, doar pentru un datasheet voi intreba aici.

As avea nevoie de datasheet-ul acestui integrat, l-am cautat pe google dupa toate seriile care sunt pe el dar fara rezultate...

Daca are cineva cunostiinta despre el astept un link, multumesc!

Orice producator ar fi, este un microcontroler care stie de RF. Daca colegul vrea un microcontroler identic, cel mai comod ar fi sa caute o telecomanda second, la dezmembrari. Ce am vazut in foto pare a fi de Opel. Oricum nu o sa-i functioneze fara reprogrameze imobilizatorul mașinii. 

Edited by Ovidanie
Acum 1 oră, UDAR a spus:

Motorola

Da. Este un motorola.

Acum 33 minute, Ovidanie a spus:

Opel

Este doar o telecomanda de centralizata din gama VAG.

Am vrut sa-mi fac de lucru cu o telecomanda, dar nu-i gasesc datasheet-ul ca sa-mi dau seama exact ce ar trebui sa fac.

Multumesc!

Trebuie sa verifici daca telecomanda emite si daca da, verifici daca emite unde trebuie. Dintr-un motiv oarecare eposibil "sa fi plecat" de pe frecventa. Sunt niste testere dedicate, eu nu am avut asa ceva, verificam telecomenzile cu un transceiver Yaesu FT60. La fel verificam si microfoanele wireless. Mai simplu ar fi sa faci rost de alta telecomanda identica, de la dezmembrari, apoi recupereaza microcontrolerul de pe placa ta, si monteaza-l cu grija in telecomanda "noua".

Bafta!

• 8 months later...

tps://vinafix.com/threads/schematics-of-laptop-power-supplies-adapter.38370/

Edited by dumitrumy