Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv nokia 3724

Guest braileanul

Recommended Posts

Guest braileanul

va salut cu respect daca ma puteti ajuta cu o idee la tv nokia 3724vt piticul asta de tv demonstreaza ca are personalitate :alimentat tensiunea U1 devine 74, fara sarcina adica colectorul la tranzistorul pe orizontala decuplat tensiunea e normala si reglabila am schimbat integratul TEA 2164, condensatorii electrolitici toti de pe alimentare pe pinul 3 la TEA 2164 nu creste tensiunea mai mult de 0,3 volti

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan cod

1

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

Guest braileanul

celelalte tensiuni din secundar sunt si ele mai mici decat cele normale cea de 15 volti e redusa la 11.5 , si U3 care trebuia sa fie de de 10 volti e redusa la 6 in schimb U5 de 10 volti e normala, cea care alimenteaza TEA 5170 prin tranzistorii de stand-by

Guest braileanul

revin cu noutati am schimbat strategia si am schimbat sclavul TEA 2164 acum piticul nokia munceste ca si cum nu a fost niciodata ma si gandeam la un defect super complicat si de fapt ma complicam singur va multumesc pentru sprijin !