Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD Platinium LT201AE

pinky

Recommended Posts

Buna,Va solicit ajutorul intr-o problema.E vorba de un TV LCD Platinium LT201AEPlaca de baza:PLEM01KTV-VER: 050131 - NEW2LT201CE/LTW17AE - MAINProcesor: TDA9567H/N3/5Dupa cum spune titlul, nu executa comenzile din telecomanda. Niciuna. Baterii inlocuite.Am 2 TV identice. Nu functioneaza nici cu cealalta telecomanda iar ambele telecomenzi functioneaza cu celalalt TV. In rest TV-ul functioneaza corect. Primeste si executa comenzi din tastele de pe TV. Pot sa intru in meniu dar nu vad niciunde optiune de blocare.Am deschis TV-ul si am inceput masuratorile. Cu ajutorul lui VisualAnalyser am vazut ca semnalul ajunge pana la procesor deci exclud senzorul IR.Eu banuiesc ca a fost blocat din meniu. Atat ma duce mintea.Multumesc anticipat.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• pinky

3

• BUGHIU

2

• elmar

1

• raileanu florin

1

Top Posters In This Topic

si impulsurile de esire din procesor ati verificato?? nici eu nu am intilnit asa ceva pina acum sa ai in meniu blk telecomanda panou frontal este dar telecomanda NU sar putea procesorul sa fie

Nu cred sa aveti nevoie de service,in ideea ca ar fi blocata telecomanda din service !!!Nu prea exista asemenea cazuri,eu cel putin nu am auzit/intalnit pina acuma...!!Butoanele din panou da ,se poate,dar telecomanda blocata....?!?!? :nas: Am spus de dump in cazul cel mai fericit,sa nu fie cumva procesorul .....''orb'',sa nu ''vada'' telecomanda!!!!

Am mutat memoria de pe unul pe altul si nu merge. O sa comand procesor.Multumesc de sfaturi.Daca o sa-l pun pe picioare o sa revin.Sa aveti o zi faina.

De ce nu schimbi senzorul IR?Pana comanzi alt procesor...(cheltuiala inutila)....Chiar se modifica fizic pe pinul IR al procesorului tensiunea la actionarea telecomenzii?....poate este defect quartz procesor...P.S.:daca ai doua la fel...esti un om fericit....nu cimanda nimic pana nu localizezi defectul......