Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce-i fac acestei componente ca sa o fac?

bughy_sk8

Recommended Posts

Salut! Am o compoennta de la niste boxe care nu merge (am pus-o pe cea buna la boxa si e ok..asta nu)..E simpla..nu stiu ce-ar putea sa fie defect..decat acel microcontroler MPC82L54AT2 Altceva ar putea fi? Un inlocuitor al acelui microcontroler?...Multumesc!

post-34690-139829564464_thumb.jpg

post-34690-13982956449_thumb.jpg

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bughy_sk8

2

• radu ionel

1

• dan cod

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai... alimenteaza-l mai intii ...ptr.verificare(12v,5v).Este prezenta tensiunea de 5 volti(care se formeaza din 12v in pin Vcc procesorul PC82L54AT2 si in IR-infrared RF100??? pin1=5v,2=4v8,3= masa,cei 3 pini ai RF100...Ambele micro intrerupatoare cu revenire ON/OFF si Quartz-ul Y100 ,sint bune???.....In momentul actionarii unuia din micro intrerup.(sau telecomanda),in pin 2 al IR-RF100, trebuie sa scada tensiunea ptr. o fractiune de secunda de la 4v8 la cca. 3v9/4v5 si sa revin din nou la 4v8...Led-uri 101,102,103 trebuie sa functioneze,conform meniului comandate de microprocesor,pe secventa dorita actionarii->initierea comanda centralizata ON/OFF,functii, volum+/- si initierea/activarea actionare(daca are in dotare) alarma vizuala sau acustica(daca are!!!...scurt sau depasirea vol.+,Bass,etc...peste limitele admise )...

Foarte frumos ce mi-ai scris..foarte concret, as vrea sa le masor, cred ca o sa fac si gestul asta cu toate ca sunt un incepator....Multumesc mult! Mai lejer ar fi fost daca as schimba direct procesorul ala..ca cine mi le-a dat mi-a spus ca maia re unele la fel si i-a schimbat ala mai de mult si de acolo era problema. Ideea e ca nu prea gasesc usor un procesor de-ala..si daca s-ar putea ceva echivalent..ca pacat de boxe..

• 1 month later...
  • 1 year later...

La un Logitech Pure FI 0067 ceasul ramane "inghetat" dupa setarea orei. Sistemul "raspunde" la comenzile date din telecomanda.Am incercat varianta de resetare cu shuffle si reapet dar nici o schimbare. Pe modul este microcontrolerul MPC82L54AT2. Are cineva vreo idee? Multumesc.

Posted Image