Mallone Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Am un DVD-RW Samsung. ideea e ca i-am indoit pinii la mufele SATA din spate ... ce se mai poate face ? se pot schimba cu totul sau trebuie sa ma duc sa-mi cumpar altul ? Link to comment
worker Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 sigur este SATA?la SATA pinii sunt pe suport izolator rigid.Nu au cum sa se indoaie in mod normal dar se pot ''indoi'' atunci cand se rupe suportul. Link to comment
Mallone Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 logic ca e pe sata ... da,s-au indoit pinii si acum ambele mufe nu stau cum trebuie ... dupa ce i-am indoit,am pus mufele sa stea asa,intr-un contact imperfect,si imi vedea unitatea optica,am putut s-o si deschid,dar nu-mi citea DVD-urile,iar cand am stins calculatorul,mi-a intrat sursa in protectie,iar a doua oara n-a mai vrut sa-l vada deloc si iar a intrat in protectie sursa dupa ce am stins calculatorul. eu vreau sa stiu daca se pot schimba mufele alea din spate cu totul ( ca sa refaci pinii nu cred ca e posibil ),ca pare-mi-se ca s-a si rupt un pin ... si vreau sa stiu si daca se gaseste de cumparat placa aia din spate,sau daca trebuie s-o iau cu totul de la vreun HDD sau alta unitate optica cu alta problema ... Link to comment
worker Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 ... logic ca nu citea DVD-ul daca contactul a fost imperfect.Da se poate schimba conectorul.la un HDD SATA de 2,5inci am intalnit conectorii care nu a fost lipiti ci faceau contact prin presare. Deci conectorul poate fi lipit sau fixat mecanic. Link to comment
Recommended Posts