Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare condensatori

relucavnic

Recommended Posts

am un sistem 5+1 la care as dorii sa ii schimb condensatorii de filtrare care sunt de 3300uF.Ce condensatori ar fii mai buni de pus? De ca valoare?Si inca o problema am nevoie de un filtru pasiv pentru woofer pentru ca imi merge toata gama de frecvente si pe iesirea de la woofer si ma gandeam sa ii fac un filtru.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• relucavnic

6

• remus68

5

• traianpop

1

• gigiones

1

Top Posters In This Topic

Puntea este una GBU8J de 8A pe care o sa o schimb pentru ca este chinezarie o sa pun una de 12A.Marca sistemului este Sang despre care nu am aflat nimica pe internet.

Am ceva condensatori de 6800uF pe 50v.Loc am sa pun altii mai mari.Finali sunt niste tda2030A pentru sateliti si pentru woofer este tda2030A in punte.

Si in legatura cu filtru pentru woofer cum ar trebui sa il fac?

Relu, am uitat sa iti dau wooferul pt SANG, si ceva sateliti :jytuiyu Sa vad daca nu e tarziu sa le pregatesc in seara asta.Pt woofer e posibil sa ai pe placa filtru R-C, trece-jos. Desigur, e artificiu comercial, deci nu te astepta la calitate, din partea acelui filtru.
  • 2 months later...

Am ceva condensatori de 6800uF pe 50v.Loc am sa pun altii mai mari.Finali sunt niste tda2030A pentru sateliti si pentru woofer este tda2030A in punte.

te scap eu de condensatori, daca ii mai ai ? ce marca sunt ?