Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema LCD Philips 32PFL3312/10

Recommended Posts

Va salut. Am un Philips model 32PFL3312/10 cu invertorul defect si am nevoie de schema acestuia (fie pt tot LCD-ul fie doar a invertorului) mentionez ca invertorul are 6 iesiri , tens. on 3.3 V alim 25 V seria marcata pe invertor este E157925-94V . Va multumesc ! Cu stima

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cipi

4

• leoncris

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Va salut! In primul rand va multumesc pentru schema, deschizand cartea de service am observat o mica diferenta si anume pt partea de invertor modulul este cel clasic (fotografiile 1 si 3), in cartea service imi arata un sistem invertor master-slave , probabil ca pentru acelasi model au existat mai multe tipuri constructive de invertoare. Pt mai mult detalii anexez cateva fotografii. Fotografia nr. 6 este luata cu print screen din cartea service observandu-se diferenta la partea de invertor. Va rog daca stiti cumva carui model apartine acest tip de invertor ? Mentionez ca nu s-a mai lucrat in Tv -eu l-am desigilat primul (asa ca posibilitatea inlocuirii/modificarii celui original dispare)

post-15253-139829564385_thumb.jpg

post-15253-139829564398_thumb.jpg

post-15253-13982956441_thumb.jpg

post-15253-139829564415_thumb.jpg

post-15253-139829564424_thumb.jpg

Va salut! Revin din nou , am cautat pe site-ul unui furnizor unde imi da componenta dupa sasiu si la acest tip de lcd am gasit invertor in topologie master-slave ...(asa cum apare si in caietul de service)desi el este unul clasic, care are ca oscilator OZ 964 sa nu fie modelul inscrptionat corect? :sparge: totusi acest invertor carui sasiu apartine si unde pot gasi schema electrica ? Cu stima !

Dl leoncris Va multumesc! :101 observ ca si aici tot pe master-slave este configurat...ori nu vad eu ceva ..inca nu am gasit nici schema invertorului..dar mai studiez manualul!