Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor CROWN CTV5701

Dumitrache_S

Recommended Posts

Sa traiti , trebuie sa trag in banda un televizor CROWN model CTV 5701.Am pus un filtru de 6,5 si am schimbat filtrul cu unda de suprafata ,acum trebuie sa intru in menu service si nu stiu pasii.Jungla tda 8361Procesor tf 8358Memorie pcf 8594cVa multumesc anticipat

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dumitrache_S

8

• coman ion

2

• Vas

1

• dan-a2

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest faloba mitica

prin simpla dublare a filtrului sfe si a schimbarii fus-ului sunetul trebuie sa functioneze,poate cum zicea colegul mai sus ati dublat filtru de rejectie video.tda 8361 are demodulatorul de sunet intern nu trebuie schimbat standardul de sunet,ceva nu ati facut bine acolo de nu functioneaza.

Convertorul bistandard cu tranzistor are 2 filtre ceramice:unul spre baza si celalalt spre colector.De norma pe care vrei sa o "bagi" depinde configuratia lor;daca nu e corecta nu merge.Revenind la filtrele junglei:lasa un singur filtru ceramic potrivit normei pe care sunt canalele receptionate,verifica si fusul sa fie potrivit cu aceasta.In sfarsit,sasiu cu tda8361 si are in meniu rubrica de standard de sunet:asta e ceva nou pentru mine.Ce sasiu e,ce mai are prin meniu,ce telecomanda are?Poate ne mai intalnim cu el.

Pe placa de baza scrie BEKO ELEKTRONIK intr-o parte si in cealalta parte 5LZ 190-32, si pe capac COOWN model CTV5701 si in dreapta jos pe aceiasi eticheta in dreapta jos 5 JP 812

Stima ca stima,dar spune-ne si noua cum l-ai rezolvat,ce i-ai pus.Si cu meniul utilizatorului:chiar are norma de sunet in el?

Scuzele de rigoare! :jytuiyu :jytuiyu :jytuiyu 1.Se schimba filtrul cu unda de suprafata;2.Se adauga un filtru de 6.5 dar nu se pune peste cel de 5.5 deoarece cel de 5.5 este legat prin C37 de colectorul lui T1 (de aceea nu aveam eu sunet)Cel de 6.5 legatura o face prin R83 care este legat de colectorul lui T1Dupa ce am facut acesti doi pasi mi-a intrat sunetul pe ambele norme fara sa mai fiu nevoit sa schimb din meniu norma de sunet (BG--DK}.Va multumesc din suflet.