Guest teqmihai Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Am mai multe mici proiecte de cablaje facute in eagle si sprint layout. Stie cineva cum as putea sa le salvez in format pdf? Deoarece nu am imprimanta pe laser si e cam greu sa gasesc un xerox care sa-mi copieze pe alt suport decat hartie obisnuita . Vreau sa realizez cablajele prin metoda press and peel si cu hartie obisnuita n-am reusit decat sa stric cateva cablaje .... . Are cineva idee daca as putea eventual sa salvez mai multe cablaje pe aceeasi pagina in format pdf..... intrucat cablajele sunt de mici dimensiuni (maxim 5-6 cm). Ma intereseaza aspectul asta deoarece ma gandesc ca as putea sa incerc pe la vreun centru mai mare de copiere si poate gasesc o imprimanta laser pe acolo si sa scot cumva pe vreo folie de retroproiector. Am zis ca vrau in format pdf deoarece am mai vazut cablaje salvate in astfel de format aici pe site si e un format comun....ca ma indoiesc ca vor avea chef sa instaleze aia acolo si eagle si sprint layout pt o amarata de copie. Link to comment
maxim_sedilec Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 eu folosesc bulzip pdf printer . e o imprimanta virtuala , tu dai print si ea salveaza in format .pdf (sau altele .gif, .jpg, .bmp.....) daca le salvezi ca jpg-uri , editezi apoi cu ceva de grafica si le unesti toate pe aceiasi foaie.....(corel sau ceva de genu') trebuie sa ai grija la dimensiuni. cel mai bine e sa unesti diverse PCB-uri direct in programul care le genereaza (ALTIUM, ULTIBOARD, PROTEL) astfel nu se "descaleaza" apoi imprimi virtual ca .pdfeu nu fac cablaje , pentru asta exista ABP, TOPBOARD....sau pentru urgente 2cisa. Link to comment
Marius84 Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Buna ziua! Stiu ca este un topic vechi, foloseam bulzip pdf printer pentru sprint layout, dar acum nu stiu din ce motiv, traseele nu imi mai ies groase, ies in pdf groase decat padurile, traseele ies ffff subtiri, desi in sprint layout sunt groase. Atasez un fisier care imi iese cu trasee fff subtiri. Care sa fie cauza? 2vameterb.rar Link to comment
techno-pcb Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 1.Greseala de desenare:traseul din dreapta l-ai desenat pentru o grosime de 1 mm,apoi te-ai rasgindit si l-ai vrut mai gros;in loc sa stergi traseul de 1 mm si sa desenezi altul de 2mm,ai mai trasat,in paralel inca o linie de 1 mm.La imprimare alege setarea ,,dimensiune reala,, sau 100%. Link to comment
Recommended Posts