Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 1600 decodare prin cod

vanila

Recommended Posts

Salutare la toata lumea!Mi s a ars placa de la telefon,drept ptr care am gasit la cineva o placa de nokia 1600 si mi a zis de la obraz s o iau pe incredere ca e decodata tot ,functioneaza perfectinsa cand am ajuns acasa si am montat o mi am dat seama ca obrazul celeu de la care am luat o era cam gros.Placa e codata vodafonMa poate ajuta cineva sa o decodez,cu vre un cod ceva?se poate?Multumesc....

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vanila

6

• gigione01

3

• popa ionut

2

• modoran

2

Top Posters In This Topic

Model: Nokia (1600 )IMEI: 353651016035514Network: 22601000#pw+257945375446532+1##pw+418357035560641+2##pw+995632014273421+3##pw+189934505676721+4##pw+489537204612324+5##pw+857661077473450+6##pw+490717711714606+7#Daca nu merge primul cod nu are rost sa incercati cu altul, la 5 coduri gresite nu se mai poate decoda decat la service.

Sa rezolvat.Am reusit sa gasesc cablu si l am decodat.dupa trei serii daca nu le nimeresti pe cele bune,se blocheaza.MULTUMESC ptr amabilitatea de a ma ajuta. O zi buna tuturor...

Sa rezolvat.Am reusit sa gasesc cablu si l am decodat.dupa trei serii daca nu le nimeresti pe cele bune,se blocheaza.MULTUMESC ptr amabilitatea de a ma ajuta. O zi buna tuturor...

Nu stiai de Free Nokia calc. si l-ai decodat cu cablu??Mai sa fie!!Bafta!!

nu te a rugat nimeni sa te bagi in seama!fii mai respectuos fata de oameni,bagatorule in seama!ptr cultura ta generala,da stiam si daca nu nimeresti codul cel bun din 3 incercari,il blochezi si nu mai merge decodat decat prin cablu.istetul lui peste!

nu te a rugat nimeni sa te bagi in seama!fii mai respectuos fata de oameni,bagatorule in seama!ptr cultura ta generala,da stiam si daca nu nimeresti codul cel bun din 3 incercari,il blochezi si nu mai merge decodat decat prin cablu.istetul lui peste!

Ce cablu si care e procedura folosita??Istetule!!Marmota invelea ciocolata in staniol!!Laudarosule!!!Invata-ma si pe mine ca vad ca ai experienta!!Experimentatule!!L-ai nimerit cu cablu?Nimeritorule!!Tu n-ai avut 10 lei sa-l faci la service si ai luat 2m de cablu si un box sa-l decodezi!!!Bogatule!!Inchide topicul si daca ai bun simt multumeste celor care au incercat sa te ajute!!Nerecunoscatorule!!
:ras: da merge cu un cablu asemanator daca il introduci in c*r sigur se decodeaza....cum pana mea sa mearga fara interfata (box+programul aferent tel...etc...si mai multi neuroni..)?!unde se baga calbul ala?!in placa de retea la calculator?! :nas: ori in mufa de la receptorul de telefon fix :freaza: ?!