Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul despre GPS-uri


Postări Recomandate

Din ce se vede pe youtube firmarea pare OK. HD la 720p e arhisuficient pentru supraveghere trafic. Mi se pare o idee buna si navi si filmare pe acelasi device.

Oare nu ar fi posibil acelasi lucru si pe smartfoane? :scarpin

 

LE: am descoperit ca e posibil:

- https://play.google.com/store/apps/deta ... ds.v&hl=ro

- https://play.google.com/store/apps/deta ... pps#?t=W10.

- https://play.google.com/store/apps/deta ... pps#?t=W10.

:freaza:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pana la urma care e recomandarea? Pentru un "nespecialist in domeniu". Ca fitele lui Gogu boieru nu mi-au fost de folos,iar lui Dan cod probabil nu ii merge acel program cu varianta de OS de pe aparatelecu problema.In magazin (parca Altex?) sunt aparate (navigator GPS) de la vreo 250 la 1000 de lei (culmea, cel mai scump e...MIO!). Scopul e deplasarea pana la locatia de litoral grecunde a devenit tinta concediului consoartei. Personal cred ca m-as descurca si cu harta(pe hartie) pe care o am deja, insa contemporanii sunt fascinati de ghidarea gen "in doua sute de metri virati la dreapta"...Mi-e clar ca aparatul fara harta e mai ieftin (probabil asa il cumperi din anumite locatii), insa trebuie umblat dup-aia dupa un nene care sa faca instalarea (ca eu nu ma pricepsi nu ma bag), si in afara de cheltuiala de timp, mai pot lua tepusa de a plati o harta veche...Cu multumiri pentru intelegere, Mosu.

Link spre comentariu

De denumiri si alte cele stiu nu fac GPSuri de ieri.Am atasat ce am in folderul IGO.Am specificat ca pe Galaxy SII merge perfect asa.

Domule dan incercati sa redenumiti folderul IN LOC DE (IGO) in iGO
Link spre comentariu

Salutare !Am un GPS EVOLIO A1700.Ruleaza pe el programul igo my way 2006 plus.Intrebarea este daca se poate instala o alta versiune mai recenta, daca este,fara a instala softul din nou?Ms !

Da normal ca se poate, mai intai salvezi ce ai pe card , pui un kit de iGO8.3.2 PNA,Se redenumeste folderul unde e softul in mobilenavigator si executabilul in mobilenavigator.exe card nu merge decit maxim 2G.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator florin TGV

Va salut dragi colegi! Am si eu cateva nelamuriri: detin un GPS model onetouch ET-909 E si nu este prevazut cu mufa pentru usb. Vreau sa imi montez o camera video pentru mersul inapoi si sa imi scoata semnalul prin gps. Exista vreo sansa sa imi montez un dispozitiv USB la gps? Daca se poate cum s-ar putea realiza acest lucru? Mentionez ca GPS-ul poate suporta formate mpeg, mp3, mp4, jpeg. Am doar mufa pentru audio! As putea sa o folosesc pe aceasta? Multumesc si imi cer scuze daca nelamuririle mele ar putea sa va trezeasca hazul insa nu am foarte multe cunostinte de electonica! Sarbatori fericite!

Link spre comentariu
Vizitator

Salut daca gps nu a fost prevazut din fabrica cu mufa usb nu aveti nici o sansa sa-i puneti mufa ,si nici camera web.doar sa-l actualizati softul harta asta doar pe card.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări